Scandal de proporţii la Şcoala cu clasele I-VIII din Drăganu

# Directorul Ion Olaru: „Eşti o mizerabilă, o îngălată, nu ai făcut niciodată nimic în şcoala asta!” # Elena Popa: „Bratu m-a pus să-mi dau demisia.” Fosta directoare a Şcolii din Drăganu, doamna Elena Popa, acuză directorul şcolii că vrea să o dea afară din şcoală. Pe fondul unor conflicte mai vechi, în prima zi a anului şcolar, pe 1 septembrie, laboratorul de biologie al şcolii de la Drăganu, a devenit câmpul de luptă al celor doi protagonişti. Elena Popa susţine că directorul, domnul Olaru Ion, ar fi spus: „Eşti o mizerabilă, o îngălată, nu ai făcut niciodată nimic în şcoala asta!”
Directorul spune că acel laborator era focar de infecţie. Acest laborator s-a zugrăvit pe perioada vacanţei şi deşi doamna Elena Popa a fost anunţată să se prezinte la şcoală, aceasta a preferat să meargă la tribunal, unde are pe rol un proces cu directorul şcolii. Directorul, împreună cu o comisie formată din profesori, delegaţi ai primăriei şi reprezentanţi ai poliţiei, au intrat în laborator, pentru a putea asigura intrarea celor care trebuiau să zugrăvească. S-a făcut un proces verbal cu tot ceea ce era în laborator.
Olaru Ion, directorul şcolii: „Viermii erau ca la ei acasă în acest laborator”
Directorul şcolii a precizat că acest laborator a fost ţinut sub cheie mai mult timp, iar acolo, doamna profesoară avea şi acte necesare secretariatului şcolii. Domnul Olaru Ion, spune că doamna profesoară ţinea sub cheie chiar dosare ale colegilor şi acte care erau necesare întocmirii statelor de plată. Pe lângă aceste dosare, în laborator mai erau şi multe ierbare şi chiar resturi de mâncare. Ion Olaru are o înregistrare pe telefon, în care viermii se plimbau prin sertare.
Elena Popa: „ Bratu m-a pus să-mi dau demisia. Le-am făcut plângere la minister şi lui şi directorului.”
Domna Profesoară Elena Popa susţine că a fost schimbată abuziv din funcţia de director. Aceasta spune că Gabriel Bratu a forţat-o să-şi dea demisia. Deşi a făcut mai multe plângeri şi la minister şi la Inspectoratul Şcolar Argeş, nu a venit nicio comisie de control în şcoală. Mai mult, aceasta se teme că va rămâne fără normă la şcoală, fiind ameninţată de domnul director că o să o dea afară din şcoală.     L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea