Preoții și polițiștii au donat sânge, la Lunca Corbului

Zi simbolică, zi de bunătate și solidaritate, chiar în Postul Paștelui, la Lunca Corbului. O acțiune ce a avut ca scop donarea de sânge, acțiune desfășurată în bune condiții. Organizator, un preot din localitate. Gazdă, primarul Gheorghe Drăgan, care le-a pus, tuturor celor implicați, la dispoziție, Sala Mare a Căminului Cultural din localitate, sală aflată în imediata vechinătate a Primăriei. Au donat sânge aproximativ 40 de săteni. Inclusiv agenţii de la postul de poliţie din comună, dar şi majoritatea preoţilor de la celelalte parohii din Lunca Corbului. Totul prin truda preotului Eduard Barbu, care  ne-a mărturisit că iniţiativa aceasta, de a organiza o astfel de manifestare, nu este prima, și nu va fi nici ultima.
Preot Eduard Barbu: „Am avut parte de toată deschiderea şi cooperarea Centrului de Transfuzii din Piteşti, dar şi de sprijinul primarului comunei Lunca Corbului, dl Gheorghe Drăgan, care ne-a pus la dispoziţie sala unde s-a putut dona sânge în condiţii bune”.
Primarul Gheorghe Drăgan: ”Prin această acțiune arătăm că suntem oameni, arătăm că ne pasă. Numărul mare de persoane ce au venit, benevol, să doneze, nu poate decât să ne bucure. Este un efort la care s-au solidarizat și anumite categorii, precum preoții și polițiștii. Ceea ce este sugestiv, pentru că, astfel, avem grijă și de suflete, dar și de trupuri. Toată susținerea noastră, a Primăriei, pentru astfel de activități, felicitări organizatorilor!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea