Ministrul Dezvoltării: „Vă garantez că stadionul „Nicolae Dobrin” va fi refăcut și reabilitat”

Viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a fost prezent, săptămâna trecută, la Consiliul Județean Argeș pentru semnarea a 5 contracte cu finanțare europeană. Cu această ocazie, ministrul a făcut mai multe referiri și despre două dintre proiectele importante dorite de administrația piteșteană.
„Știu ce înseamnă pentru Pitești, pentru Argeș, sportul, mișcarea. Știu tradiția pe care o aveți în acest domeniu. Am vorbit cu colegii nostri de la Compania Națională de Investiții și vă spun că Stadionul Nicolae Dobrin este în promovare. Studiul de fezabilitate a fost depus la CNI. Vă garantez, alături de colegii mei, că stadionul «Nicolae Dobrin» va fi refăcut și reabilitat”, a precizat viceprim-ministrul Daniel Suciu.
Un alt proiect important pentru Pitești despre care ministrul a făcut referire în cadrul întâlnirii de la Consiliul Județean Argeș a fost cel privind realizarea Sălii Polivalente.
„De asemenea, Sala Polivalentă de la Pitești este un  obiectiv foarte important pentru noi. Se derulează tot prin CNI. Va fi o sală care va avea  aproape 5.000 de locuri. Este nevoie de o Hotărâre de Guvern. Se mai așteaptă doar avizul de la Finanțe pentru că este o investiție foarte mare, în jur de  100 de milioane de lei.”, a mai precizat ministrul Dezvoltării.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea