Primarul din Topoloveni, mai optimist decât cel din Mioveni cu privire la scorul de la europarlamentare

Conferința de presă a PSD, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost susținută de primarul din Topoloveni, Gh. Boțârcă, acesta avându-l alături pe Dorin Mărășoiu, consilier județean.
Cei doi au declarat că au avut, în ultimele zile, numeroase contacte cu oamenii, au simțit, împreună, pulsul localității de baștină, dar și al celor învecinate. Astfel, au contrazis și speculațiile conform cărora nu se mai agreează.
Primarul Boțârcă s-a arătat mai optimist decât colegul din Mioveni, privitor la scorul pe care îl va obține, în Argeș, PSD-ul. Dacă, Ion Georgescu, a estimat un ”peste 50%”, edilul din Topoloveni a plusat: ”eu aș estima chiar mai mult”! ”Am intrat într-o linie dreaptă, turăm motoarele și apăsăm, după cum cred că déjà observați, pedala, până jos. Rezultatele se văd, se vor vedea în perioada următoare. Iar oamenii vor alege în consecință”. Dorin Mărășoiu, ceva mai moderat, a estimat un 35% la nivel național, iar în Argeș, mai mult.
Primarul din Topoloveni s-a mai arătat încântat de protocolul de colaborare semnat la nivel național între social-democrați și țărăniști. Ca primar al localității care l-a dat țării pe Ion Mihalache, fondatorul PNȚ, Boțârcă spune că asistăm la o veritabilă renaștere a PNȚCD, care se întoarce la doctrina inițială.
Gheorghiță Boțârcă: “Am un sentiment aparte față de protocolul cu PNȚCD. Ideologul lor, Ion Mihalache, a făcut din Topoloveni un laborator al satului românesc, cu cele 16 cooperative înființate în perioada interbelică. Ideea asta, de alianță cu PNȚCD, nu este nici de ieri, nici de azi. Dar lucrurile nu au avut până acum o convergență ideologică. Ei au fost de dreapta după 1990. Acum este mai mult o renaștere a PNȚCD, a ideii de om de la țară, care a pus picioarele în politică. Țărăniștii s-au îndepărtat de această ideologie, puteau fi de mult în familia social-democrată”.
Și consilierul județean PSD, Dorin Mărășoiu, a declarat că această colaborare este una firească.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea