Blocaj prelungit la Primăria Ștefănești. Ioana Dumitru: „Din cauza unor interese de clică, orașul Ștefănesti încă nu are buget și nici viceprimar votat”

Se prelungește blocajul politic la Primăria Ștefănești. Din păcate, primii afectați sunt cetățenii, pentru că lipsa de la ședințe a consilierilor duce la imposibilitatea punerii în aplicare a unor proiecte. Imaginea postată, în după amiaza zilei de vineri, săptămâna trecută, de edil, este sugestivă. Ca și textul ce o însoțește.
Ionana Jenica Dumitru: ”Dacă ceea ce a declarat președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, este adevărat, atunci, în acest moment, avem un consiliu local cu cinci consilieri PSD mai puțin, până vor fi învestiți următorii de pe listă. Din cauza unor interese de clică, Orașul Ștefănesti încă nu are buget și nici viceprimar votat. Cele două puncte de pe ordinea de zi a ședintei de azi au fost tratate cu absență de către o parte a consilierilor PSD, de către toți consilierii PNL și PAM. Sper ca președinții vostri de partid să fie mândri de voi pentru că ați aruncat Orașul Ștefănești în derizoriu și vom face plângere penală  Comisiei Buget-Finanțe a CL Ștefănești”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea