Ca în poveștile copilăriei, ziua comunei Bradu a durat, de fapt, două zile!

Ziua comunei Bradu a ținut, ca în povești, două zile! Pentru că evenimentele au început de vineri, 31 mai, și s-au terminat sâmbătă, 1 iunie. Ba chiar duminică dimineața! Au avut loc competiții sportive, concerte, festivități. Într-un cuvânt, o sărbătoare cu de toate!
În prima zi, cea de vineri, fotbalul a fost regele! Cupa ”Real Bradu Old Boys” și-a desemnat, pe înserat, câștigătorii.  A doua zi a fost rândul copiilor să iasă la rampă, și au făcut-o până după ora amiezii. Au urmat cuvintele oficialităților dar și premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
Nu au lipsit personalitățile de la centru, printre care senatorul Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, Dan Manu, președintele CJ Argeș, consilieri județeni, primari. Cu toții au urcat pe scenă, pentru a fi alături de primarul Dan Stroe, de viceprimarul Negoi Gheorghe și de întreg Consiliul Local. Timpul a fost de partea brădenilor, deși previziunile nu au fost favorabile.
Pe măsura trecerii orelor, pe scenă au urcat Doina Argeșului, Claudia Șerbănescu, Emilia Ghinescu, Maria Constantin și alți interpreți îndrăgiți.
Seara s-a încheiat cu un concert al Formației Generic dar și cu un foc de articiii
Primar, Dan Stroe: ”În primul rând, vreau să mulțumesc, pentru onoranta prezență, oficialităților venite. Vă mulțumesc și vouă, dragi localnici, această sărbătoare vă este dedicată! Oamenii din Bradu meritau o zi a lor, în care să se întâlnească cu toții, să uite de grijile cotidiene și să se simtă bine. Știu, sunt multe de făcut, însă cred că ați început să vedeți și rezultate. Muncesc, împreună cu domnul viceprimar și întreg Consiliul Local pentru ridicarea comunei noastre, pentru a fi cei mai buni și vă mulțumesc pentru înțelegerea de care dați dovadă! Vă invităm cu drag, în continuare, la un spectacol deosebit, pentru toate vârstele și gusturile, cu artiști îndrăgiți.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea