Eveniment inedit! Festival de C’Arte, la Biblioteca Județeană Argeș

În perioada 13-16 iunie 2019, Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș și Consiliul Judeţean Argeș, în colaborare cu Primăria Municipiului Pitești, organizează a III-a ediţie a Festivalului de C’Arte, dedicată Anului Cărții în România.

 

 

Cine o să participe?

Creatori, editori, difuzori și oricine iubește cartea…

Când? Unde? Cum?

Deschiderea oficială va avea loc joi, 13 iunie 2019, ora 11:00. Dedicat tuturor iubitorilor de lectură, evenimentul se va desfășura în zona pietonală din fața Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” Argeș, unde va fi realizat un complex expozițional în care 11 edituri vor etala recente apariții de profil, atât din țară cât și din străinătate.

Să așteaptăm și surprize?

Pentru fiecare seară organizatorii au pregătit spectacole cu muzică de calitate. Vor cânta soliști consacrați (Marcian Petrescu, Mike Godoroja, Ducu Bertzi), dar și formația piteșteană Heartbeat.

Mesaj de la organizatori

Ușile sunt larg deschise pentru cei interesați. Acolo unde sunt oameni buni, atmosfera nu poate să fie decât plăcută. Evenimente editoriale dedicate Anului Cărții, ateliere de creaţie, spectacole, recitaluri de poezie, conversații, idei, recenzii, muzică, soare, progres și oameni deosebiți. Vă așteptăm în număr cât mai mare fiindcă organizăm acest festival pentru dumneavostră!!!

Programul manifestărilor muzicale ce vor însoți Festivalul de C`arte

Joi, 13 iunie 2019, ora 19:00. Marcian Petrescu și Trenul de Noapte

Marcian Petrescu a întemeiat formația ”Trenul de noapte”. A colaborat cu Marcel Pavel, 3 Sud Est, Victor Socaciu, Guess Who. De asemenea, a conceput un sistem de sunet unic în lume, care-i permite să facă în concert ceea ce în mod normal nu ar putea obţine decât în studio prin înregistrări separate destul de elaborate. Este singurul muzician din Europa Centrală şi de Est pe al cărui albume editate în România apar trei dintre cei mai faimoşi performeri de gen americani, Sugar Blue, Charlie Musselwhite şi, acum, Rick Estrin.

Vineri, 14 iunie  2019, ora 19:00 . Mike Godoroja și Blue Spirit

Muzicianul Mike Godoroja este cunoscut şi ca realizator de emisiuni de radio şi televiziune de profil blues, jazz sau rock, fondator al Mike Godoroja & Blue Spirit.

Sâmbătă, 15 iubie 2019, ora 19:00. HEARTBEAT – Adrian și Andrei

Tată și fiu, medicul cardiolog Adrian Tase și fiul său Andrei Tase au făcut o formație împreună. Andrei are până în acest moment peste 200 de apariții live, de la spectacole preșcolare până la cele la scenă mai mare (la Casa de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca, la Arcub, București și la Cazino Sinaia) și inclusiv peste hotare unde a participat la mai multe „JAM-session-uri” (Liverpool, Orlando, Singapore, Dubai, Austria și Bulgaria), una dintre cele mai marcante „Jam-session-uri” fiind cea de la Liverpool, din „The Cavern”, locul unde cei de la „The Beatles aveau repetiții și întâlniri muzicale destinate unui cerc de persoane mai restrâns.

Duminică, 16 iunie 2019, ora 19:00. Ducu Bertzi – Concert folk

În mai mult de 30 de ani de activitate, Ducu Bertzi a susținut peste 4000 de spectacole și întâmplări artistice – numai cu Cenaclu Flacăra a susținut peste 1300 de spectacole. A avut spectacole în fiecare colțișor al României, dar și peste hotarele acesteia.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea