Haideți la „Cursa Mioveniului”, pe 30 iunie

În paleta distracțiilor pregătite pentru ediția 2019 a  Zilelor Orașului Mioveni se adaugă încă una, ce va da culoare, la propriu, evenimentului. "Cursa Mioveniului: The Holy Color" este un cros inedit, ce propune participarea indiferent de vârstă sau de aptitudini sportive, care promovează mișcarea în aer liber și a bucuria de a fi împreună cu prietenii, în mijlocul comunității din Mioveni.

Ingredientele rețetei de succes vor fi râsetele, zâmbetele de bucurie și de încântare declanșate la încheierea cursei, când participanții se vor "lupta" cu pudră colorată, pe care o vor arunca unii spre alții, pe vibrații electrizante de muzică electronică.
Alături de familie, prieteni ori colegi, Primăria Mioveni vă invită, indiferent de vârstă sau aptitudinile sportive, să luați parte la "Cursa Mioveniului: the holy color", duminică, 30 Iunie, începând cu ora 9:00, în Centrul Civic al Orașului Mioveni.
„La finalul cursei necronometrate de 2,5 km, ne vom distra și fotografia în cadrul unui concert electrizant, în care participanții vor primi seturi de pudră colorată pe care să le folosească, la o luptă generală de culoare”, informează Primăria Mioveni.
Înscrierile se fac gratuit pe www.cursaMioveniului.ro, în limita a 500 locuri disponibile. Acest eveniment este organizat de Asociația Sportivă Colibași, Primăria Orașului Mioveni, Direcția Județeană de Sport și Tineret Argeș.

Mihai Biță

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea