ANAF Câmpulung vinde, pe bani, nimic!

# Cabana oferită, din Lerești, e o dărâmătură, iar terenul de sub cabană nu e deloc...

S-a cam ales praful şi de patrimoniul Sindicatului Liber Aro, după ce platforma industrială a devenit deja istorie. Astfel, Ministerul Finanţelor Publice, prin ANAF, anunţa, prin primăvară,  începerea procedurilor pentru valorificarea prin licitaţie publică cu strigare a unor active aparţinând sindicatului fostei uzine de maşini de teren din Câmpulung Muscel. Astfel, o cabană din Slătioara care aparţine sindicatului era scoasă la vânzare pentru suma de ”numai” 50.850 lei.
Tot pentru vreo 50.000 lei erau scoase la vânzare de către fisc şi cinci terenuri în extravilanul comunei Dâmbovicioara care au aparţinut sindicatului (în punctul Ciocanu). Licitatiile au fost organizate la sediul Finanţelor Publice din Câmpulung Muscel.

Cabana e o dărâmătură, iar terenul de sub cabană nu e deloc…

Deoarece, la primele licitații, cabana nu s-a vândut, aceasta a fost oferită, în luna iunie, la numai 25.425 de lei. Nimic, nici un client nu s-a aruncat, cu capul înainte, spre chilipir. Poate, dacă ANAF-ul specifica și câteva amănunte, avea mai mult… insucces: cabana este, de fapt, o ruină, prin care plouă și ninge la liber; drumul spre imobil, care se desprinde din cel de pe malul lacului, este inaccesibil pentru autoturisme; terenul de sub cabană nu aparține Sindicatului ARO, nici ANAF-ului. Nici nu prea se știe cui aparține. Așa încât, ANAF Câmpulung, vinde, pe bani, nimic! Spor la cumpărături!...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea