Lunca Corbului a îmbrăcat straie de sărbătoare

# Senatorul Mircea Andrei a jucat cu căluşarii. Joi, 8 septembrie, Lunca Corbului a îmbrăcat straie de sărbătoare cu prilejul zilei comunei, eveniment ce a adunat mii de oameni, atât din localitate, dar şi din întregul judeţ. Edilul comunei, Gheorghe Drăgan, împreună cu Consiliul Local le-a făcut o surpriză deosebită cetăţenilor din comună prin organizarea acestui eveniment care s-a dovedit un real succes datorită programului deosebit ţinut de numeroşi artişti precum Ileana Ciuculete, Maria Dragomiroiu, Jan de la Craiova, Nicu Paleru, Lorena, Jul, Grupul Vacanţa Mică şi Caravana lui Axinte.
Primarul, Gheorghe Drăgan, împreună cu deputatul, Sorin Pandele, nu au uitat nici în acest an să premieze cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie şi să le mulţumească celor care au contribuit la dezvoltarea comunei oferindu-le titlu de Cetăţean de Onoare al comunei Lunca Corbului.
„Mă simt onorat de prezenţa, atât de numeroasă, a dumneavoastră vă mulţumesc pe această cale că aţi fost alături de mine şi de Consiliul Local, mulţumesc domnului senator, Mircea Andrei, domnului deputat, Sorin Pandele, pentru sprijinul acordat şi nu în ultimul rând sponsorilor care fără ajutorul dânşilor nu puteam să realizăm acest frumos eveniment şi sper ca împreună cu dumneavoastră să continuăm proiectele începute” a declarat, Gheorghe Drăgan, edilul comunei.
Ansamblurile de căluşari nu au lipsit nici de data aceasta, oferindu-le celor prezenţi un frumos spectacol de jocuri populare. Printre ansamblurile de căluşari prezente s-a aflat şi ansamblu de căluşari Sârbii – Măgura din localitatea natală a senatorului, Mircea Andrei, care l-au convins să demonstreze celor prezenţi câţiva paşi de joc promovat de ansamblul de căluşari din Sârbii – Măgura. După acea demonstraţie a senatorului, care a impresionat întreg publicu, căluşarii i-a oferit o spadă, simbolizând îndepărtarea a tot ceea ce este rău. „Tradiţia spune să rupem spada, pentru a rupe tot ce e rău. Am oferit această spadă viceprimarului de la Costeşti şi a ajuns primar. Acum aş dori să o ofer domnului senator, să aibă succes, pentru că este un om bun”, a spus şeful formaţiei de căluşari. „Azi nu este o zi pentru politică, este o zi frumoasă, a comunei dumneavoastră. Suntem alături de cetăţenii din Lunca Corbului şi aştept să-mi spuneţi dacă primarul Gheorghe Drăgan face bine sau nu face bine. Îl schimbăm? Îl mai lăsăm şi la anul? Bine!”, a spus senatorul Mircea Andrei.
Printre cei prezenţi s-au aflat şi prefectul judeţului, Gheorghe Davidescu, inspectorul şcolar general, Gabriel Bratu, şeful Finanţelor, Dorin Falcă, precum şi şeful de la Cadastru, Radu Bănică care au primit din partea primarului titlu de Cetăţean de Onoare al comunei Lunca Corbului.     L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea