Familia Drăghici s-a descotorosit de Mercedesurile cu probleme, dar și de cumpărarea vilei de lângă București

Așa cum am scris anul trecut, trezorierul PSD a ”suferit”, în 2018, o explozie nucleară în declarația de avere. În luna octombrie 2018, Drăghici a completat o nouă declarație de avere (față de cea din iunie, același an) în care declară că a cumpărat, între timp,  pe numele fiicelor sale, un teren de 586 mp în Pitești, un teren de 17.466 mp în comuna Oarja, din Argeș, plus alte trei terenuri în Curtea de Argeș. O parte au venit din partea tatălui Georgianei Drăghici, pensionar din Oarja.
Valoarea  achitată pentru casa din Ilfov crește de la 85.000 euro la 150.000 euro.
La acestea se adaugă o casă cu amprentă de 166 mp pe numele ficelor sale, în Pitești, plus o casă de vacanță cu o amprentă de 112 mp în Curtea de Argeș. Totul în numai patru luni!!! Desigur, este vorba și de averea existent, însă pusă, oarecum, mai la adăpost din cauza dosarului ”Consultanța”…
Aproape că nici nu mai merită menționat un Mercedes, an de fabricație 2016, nou apărut în această ultimă declarație de avere. E aproape jenant…

Georgiana Drăghici, venituri de 2.500 euro/lună, din închirierea unui imobil

La capitolul venituri, menționează că soția sa, Georgiana Drăghici, a obținut peste 143.000 lei din închirierea unor echipamente TV, plus alți 55.800 din închirierea unui imobil, venituri nedeclarate anterior.  Așadar, cei circa 10.000 de euro, din chirii, au fost încasați în numai patru luni, din moment ce, în declarația de la începutul verii lui 2018, venitul nu exista. Familia Drăghici, a obținut, din închirierea de echipamente TV (ale perdantei Absolut TV) incredibila sumă de…143.367 de lei noi. Tot în ultimele patru luni, adică circa 30.000 de euro, care, împărțit la patru, înseamnă 7.500 de euro pe lună.

Veniturile familiei, completate cu o donație uriașă de la părinți

Cum cei 4,9 miliarde de lei vechi poate că nu erau suficienți, familia deputatului Mircea Drăghici a mai primit ceva. Un fleac. O donație de numai…310.000 de lei (peste 3 miliarde de lei vechi, pentru cine încă mai face confuzii), din partea părinților. Să le trăiască, așa părinți generoși își doresc toți copiii.
Un total de 8 miliarde de lei vechi, încasări numai ale anului 2018, îl duce pe deputatul Mircea Drăghici aproape de topul Forbes.

Anul 2019, o nouă explozie nucleară în conturi

Anul acesta, deputatul ”a scăpat” de mașina care i-a cam făcut probleme, în cont intrându-i, pentru aceasta, 238.000 lei.  În contul personal îi mai intră suma de 84.000 lei, față de anul trecut, iar soției îi apare, într-un alt cont, suma de 865.129 de lei.
Soții Drăghici arată, tot în ultima declarație, că au rezoluționat antecontractul de vânzare-cumpărare pentru vila de 150.000 de euro.

Click AICI pentru a vizualiza declarația de avere a lui Mircea Drăghici

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea