Deputatul argeșean Cătălin Rădulescu, pe lista neagră a conducerii centrale a PSD?

Război deschis la vârful PSD, după alegerile europarlamentare, unde rezultatul a fost slab, după încarcerarea lui Liviu Dragnea și, mai ales, după alegerile în care echipa de conducere s-a schimbat.
Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a declarat, joia trecută, că nu i-a obligat nimeni pe nemulțumiții din partid să vină în formațiune și că o decizie luată în CEX și Congres devine obligatorie pentru toată lumea. Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că lista neagră pe care s-ar afla diferiți social-democrați, despre care vorbește Codrin Ștefănescu, este „o poveste” și că nimeni nu îl dă pe acesta afară din partid sau pe Cătălin Rădulescu, ori Liviu Pleșoianu.
Mihai Fifor: ”Liste negre, lungi, nimeni nu face liste în PSD, vă asigur. Înțeleg că sunt colegi nemulțumiți, e firesc, suntem un partid mare. Este urât să discutăm de astfel de lucruri (că e securistă Viorica Dăncilă, ce zice Liviu Pleșoianu). A ataca un coleg nu-ți face cinste. Daca ești un om vertical și corect și coleg bun de partid spui în forul statutar. … Într-o competiție cineva pierde, cineva câștigă. Dacă ești un bun coleg, strângi mâna celui care a câștigat. Asta înseamnă să fii de aceeași parte a baricadei, nu a doua zi să începi să îi înjuri pe cei care au câștigat. Statutul zice că nu poți să îți ataci un coleg de partid. Linia votată în forul statutar devine obligatorie pentru toți membrii de partid. Asta este, nu te-a obligat nimeni să vii la partid, trebuie să îți asumi rigorile statutului.
Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a fost suspendat 6 luni din PSD;  Șerban Nicolae a fost înlăturat de la șefia grupului PSD din Senat, sancțiunile fiind luate în ședința CEX de joi, de la Vila Lac. Deputatul PSD Liviu Pleșoianu și fostul secretar general Codrin Ștefănescu au spus că partidul ia decizii greșite. Fostul secretar general PSD Codrin Ștefănescu spune că în partid urmează un val de execuții.
„Mi-au spus câțiva colegi de încredere că a apărut în partid Lista Neagră din PSD. Am făcut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteți toți !", a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.
Carmen Dan, Petre Daea și Răzvan Cuc urmează să facă obiectul unei remanieri, propunerea aparținându-i premierului Viorica Dăncilă. Surse politice afirmă că președintele nou ales al PSD urmărește, pe de o parte, să scape de oamenii lui Liviu Dragnea din Guvern, dar și să-i sancțoneze pe cei considerați “responsabili” pentru rezultatele proaste de la alegerile europarlamentare.  Noile modificări care vor avea loc la nivelul Executivului îi vizează direct pe miniștri apropiați de fosta conducere a PSD. Este vorba, conform unor surse politice, de Carmen Dan, fidelă lui Liviu Dragnea, Petre Daea, care a fost prezent în campanie braț la braț cu fostul președinte al partidului, și de Răzvan Cuc, numit la Transporturi ca urmare a deciziei lui Dragnea. Ei urmează să fie eliminați din Guvern, până la sfârșitul acestei luni.
Cătălin Rădulescu nu a comentat, pe paginile sale de socializare, știrea. S-a mulțumit să posteze, vineri, mai multe fotografii în care era alături de colegi din partid, una dintre acestea fiind alături de Liviu Dragnea, Ion Mânzână și trei primari argeșeni. Un gest frumos, semn că, deși ”pe făraș”, nu se dezminte de foștii colegi din partid…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea