Conducerea CS Dacia Mioveni 2012 a prezentat obiectivele clubului pentru anul competițional 2019-2020

Conducerea CS Dacia Mioveni 2012 a organizat, săptămâna trecută, o conferinţă de presă în care s-au prezentat obiectivele echipelor de handbal, volei și karate, precum și viitoarele competiţii la care vor participa sportivii clubului. La eveniment au fost prezenţi primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, preşedintele clubului, Adrian Ştefan, directorul sportiv, Constantin Ciobanu, antrenorul Sebastian Ene, karatistul Laurențiu Catrinescu - medaliat la Campionatele Mondiale de Karate WSKU,  Marius Dănuleț, antrenor principal al echipei de handbal, Daniel Gheorghe, antrenor second handbal și Valeriu Fianu, responsabil secţiei de minivolei şi volei.
Adrian Ștefan, președintele CS Dacia Mioveni 2012, a prezentat obiectivele clubului pentru anul competițional 2019-2020. “Noi ne pregătim din plin cu toate secțiile, sunt convins că va fi un an competițional cu multe realizări. Sper ca și echipa de handbal feminin să performeze. Realizările clubului sunt deosebite, deși existau și pesimiști la început, în special în ceea ce privește echipa de handbal. La viitoarele olimpiade vom participa cu cel puțin doi sportivi: unul la karate și unul la natație. Nu puteam face nimic fără sprijinul Consiliului Local și al domnului primar. Ne bazăm în special pe fondurile de la bugetul local”, a declarat Adrian Ștefan. Președintele clubului i-a lăsat apoi pe șefii secțiilor să-și prezinte ambițiile și obiectivele.
Antrenorul  echipei de handbal, Marius Dănuleț, a precizat că, pentru sezonul 2019-2020 al Campionatului Național de Handbal al diviziei A, obiectivul principal îl reprezintă  promovarea în ”Liga Florilor”. Pentru îndeplinirea acestui lucru, echipa din Mioveni  si-a completat lotul cu șase jucătoare cu experiență: Ionica Munteanu, Roxana Cîrjan, Carmen Strahan, Diana Constantinescu, Daniela Necula și Taran Iulia.  Amintim că echipa Mioveniului face parte din Divizia A, Seria C, alături de CS Activ Prahova Ploiesti, CSU Targoviste,   CSM Tg. Jiu,  ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub și Național Rm. Valcea.
În ceea ce priveste secția de karate, obiectivul principal îl reprezintă Campionatul European de la Skopje (Macedonia de Nord), ce se va desfășura în perioada 1-3 noiembrie . Potrivit antrenorului Sebastian Ene, la această competiție vor participa 4 sportivi ai secției de la Mioveni ce s-au calificat în mod direct datorită rezultatelor foarte bune.
Obiectivul secției de volei îl reprezintă calificare la turneele finale la junioare și cadete, iar antrenorul Valeriu Fianu este încrezător în obținerea unor rezultate foarte bune.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea