Mesajul primarului Ionică cu ocazia deschiderii noului an școlar

Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, are un mesaj aparte către copii, părinți sau cadre didactice, cu ocazia deschiderii noului an școlar.
„Iată-ne astăzi, plini de încredere și emoție, gata să luăm startul pentru un nou început, să facem față noilor provocări în drumul spre desăvârșirea formării copiilor și tinerilor nostri ca oameni de bază ai societății.
Prin mesajul meu vreu să vă asigur că investiția în educație rămâne și în continuare o preocupare permanentă a mea ca primar al municipiului Pitești, a echipei cu care lucrez, precum și a Consiliului Local. În acest sens, vom întreprinde toate demersurile necesare pentru ca actul educațional să se desfășoare conform standardelor actuale.
Dumneavoastră, stimați profesori – formatori ai tinerei generații, vă doresc putere de muncă, înțelepciune și răbdare și vă asigur de întreaga noastră considerație.
Vouă, copiilor și tinerilor, vă revine sarcina și obligația de a urma sfaturile dascălilor și părinților voștri, de a acumula cât mai multe cunoștințe, de a vă pregăti pentru viață, preluând de la noi ștafeta responsabilităților. Asigurându-vă de sprijinul meu în tot ceea ce întreprindeți în actul educativ, vă urez tuturor sănătate, suces în noul an școlar și cât mai multe reușite în plan profesional și personal”, a precizat Cornel Ionică, primarul municipiului Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea