Stadionul din Bascov - investiție uriașă, finanţată și de Compania Națională de Investiții

# Lucrările vor fi executate de asocierea formată din firmele Zeus SA, Selca SA şi Valah Construct Grup
Proiectul în valoare de 108,7 milioane lei (fără TVA) care vizează construcţia noului stadion din Bascov, reprezintă una dintre cele mai mari investiţii în infrastructura sportivă din România. În vreme ce specialiştii lucrează la proiectul tehnic al noului stadion, administraţia locală a comunei Bascov, care în această perioadă are foarte multe proiecte în derulare, a solicitat Companiei Naţionale de Investiţii să asigure o parte din finanţare în vederea realizării acestui proiect, la iniţiativa primarului Gheorghe Stancu.
Pe 12 august, Primăria Bascov a primit răspuns pozitiv din partea CNI în ceea ce priveşte finanţarea solicitată, proiectul noului stadion fiind inclus pe lista obiectivelor ce urmează să primească finanţare: „Având în vedere adresa prin care solicitaţi realizarea obiectivului de investiţii «Modernizare bază sportivă, amenajare teren de sport, str. Rotăreşti DN, nr. 169A, pct. Pod Bascov, sat Bascov, comuna Bascov, jud. Argeş», vă informăm că obiectivul de investiţii a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului «Complexuri Sportive», aprobată prin Ordin MDRAP nr. 2275/31.07.2019. Totodată, precizăm că finanţarea obiectivului de investiţii solicitat se va realiza în corelare cu alocaţiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, derulat de C.N.I.- S.A., în baza OG nr. 25/2001” - se arată în răspunsul primit de conducerea Primăriei Bascov de la Compania Naţională de Investiţii.
Proiectul bazei sportive de la Bascov prevede amenajarea unei suprafeţe de joc de 6.400 mp de gazon artificial, construirea unei tribune acoperite ce va avea o capacitate de 1600 de locuri şi instalaţie de nocturnă montată pe 6 stâlpi de 25 de metri înălţime şi cu câte 25 de reflectoare (Buletinul Bascovenilor).
Lucrările vor fi executate de asocierea formată din firmele Zeus SA, Selca SA şi Valah Construct Grup.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea