Mountain bike la Ștefănești

Asociația Bike Q Romania , în parteneriat cu Primăria Orașului Ștefănești, vă invită la prima ediție a competiției cicliste ‘’ Ștefănești Wine Trails 2019’’ , în data de 29 septembrie 2019, pe un traseu spectaculos de mountain bike ,printre dealurile viticole și pădurile Ștefăneștiului,culminând cu peisaje panoramice care te vor face să te simți conectat cu natura.
Pentru mai multe informații legate de concurs ,dar și pentru înscrieri, vă rugăm să accesați linkul: https://www.bikeq.ro .
Scopul si obiectivele proiectului
• Încurajarea unui mod de viață sănătos, prin practicarea sportului în aer liber, fiind o competiție care aduce la un loc amatori și profesioniști în diferite categorii.
• Promovarea Ștefăneștiului și a zonelor limitrofe, a traseelor și pădurilor într-un mod mai activ, atât în țară cât și peste hotare.
• Promovarea Ștefăneștiului ca zonă viticolă de interes național, cu merite deosebite în ceea ce privește calitatea produselor ce se realizează din materia primă locală.
• Promovarea și susținerea utilității pedalatului și alergării ca mijloc de deplasare și recreere, ciclism ca stil de viață, prin intermediul unui eveniment accesibil publicului larg.
• Curățarea de deșeuri a traseului și ecologizarea lui înainte și după evenimente.
• Mobilizarea comunității locale și participarea la toate evenimentele organizate,  atât ca și voluntari cât și în calitate de concurenți.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea