Mioveniul – invitat de onoare la Serbările Consulare de la Lyon

Consulatul General al României la Lyon a oferit orașului Mioveni calitatea de invitat de onoare al ediției 2019 a Serbărilor Consulare de la Lyon, organizate în perioada 13-15 septembrie. Serbările Consulare au reprezentat un eveniment anual, organizat de către Primăria Metropolei Lyon, pentru celebrarea multiculturalismului și spiritului internaționalist al metropolei.
Pavilionul România –Mioveni – Argeș a fost organizat încât să permită promovarea patrimoniului tradițional al județului nostru, prin prezentarea unor expoziții de icoane pe sticlă, obiecte de artizanat, spectacole folclorice și reprezentații artistice și produse gastronomice românești.
Ansamblul Folcloric “Plai de Dor”, din cadrul Centrului de Cultural Mioveni, a susținut momente artistice în spațiul expozițional, dar și pe scena centrală, pentru a contribui la succesul prezenței românești la ediția din acest an a Serbărilor Consulare de la Lyon.
Alături de delegația noastră s-a aflat ca invitat special și Simona Bucura Oprescu, în dubla calitate de deputat și de Președinte al Grupului Parlamentar de prietenie România-Franța.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea