Iani Popa, despre Meleșcanu și parcă despre propria persoană: ”A dat cu piciorul liberalismului pentru a reveni la social-democrație”

Teodor Meleşcanu a fost ales, marțea trecută,  preşedinte al Senatului, în turul II al alegerilor din plen.  Senatorul Ion Popa, propunerea ALDE pentru această funcţie, afirmă că, prin susţinerea lui Meleşcanu, ”PSD a arătat cât de departe poate merge cu acțiunile împotriva ALDE”.
”Cei din PSD au ales să susțină candidatura lui Teodor Meleșcanu (în pofida tuturor prevederilor regulamentare), doar pentru a încerca să destructureze ALDE. O dovadă a cât de jos se poate coborî PSD-ul pentru a nu pierde puterea. O disperare ieșită din comun a celor din PSD care calcă în picioare orice fel de reguli ale unei democrații. Senatorii din muribundul PSD au încălcat grosolan regulamentul Senatului, așa cum au făcut și în ședința precedentă și de aceea acțiunea lor va fi contestată de ALDE la Curtea Constituțională. Nominalizarea lui Teodor Meleșcanu nu a fost altceva decât o mișcare ostilă, un atac pe care Viorica Dăncilă și colegii ei au aplicat-o ALDE.
Din păcate, în loc să fie un model pentru tinerii politicieni, Teodor Meleșcanu și-a continuat seria trădărilor politice. A ales să trădeze ALDE pentru o funcție. Acesta este adevărul! Pentru binele ALDE, cel despre care tot vorbea, nu trebuia să accepte mărul otrăvit oferit de Dăncilă. Azi, Meleșcanu s-a întors în timp, acolo de unde a plecat. A dat cu piciorul liberalismului pentru a reveni la social-democrație. Românii văd toate jocurile subterane ale PSD-ului în încercarea de a rămâne la putere cu orice preț. Toate aceste acțiuni ale oamenilor Vioricăi Dăncilă nu vor rămâne sub nicio formă nesancționate de cetățeni. În pofida tuturor atacurilor celor din PSD la adresa ALDE, partidul va ieși mai puternic din această încercare și mai motivat și mobilizat. Vreau să le mulțumesc încă o dată colegilor mei senatori din ALDE pentru sprijinul pe care mi l-au acordat întotdeauna”, scrie Ioan Popa pe Facebook.
Totuși, Iani Popa lasă impresia că vorbește despre sine însuși, mai ales când spune că ”Meleșcanu… a dar cu piciorul liberalismului pentru a reveni la social-democrație”. Ce tupeu trebuie să ai, ca să emiți un asemenea raționament! Iani Popa a plecat, nu de mult, din funcția de senator PNL și președinte al PNL Argeș, pentru funcția de senator ALDE, partid ce a guvernat, până mai ieri, alături de PSD.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea