La Moșoaia s-a turnat primul strat de asfalt pe strada Smeura de Sus

# Proiectul este finanțat cu bani europeni și are valoare de peste 1 milion de euro!

S-a turnat, zilele trecute, primul strat de asfalt pe strada Smeura de Sus, în Moșoaia. Această localitate a reușit să primească suma de peste 800.000 de euro pentru modernizarea drumului comunal 154, care face legătura între Moșoaia și Pitești, traversând satul Smeura de Sus pe o lungime de peste 3,5 km.
Proiectul „Execuţie lucrări de modernizare a reţelei de drumuri de interes local în localitatea Moşoaia în cadrul proiectului: Modernizare drum comunal DC 154, în Comuna Moşoaia, Judeţul Argeş” este finanţat din fonduri europene, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, submăsura 7.2. „Investiţii în crearea și modernizarea infrastructurii de bază la scară mică”.  Așa cum am scris mai sus, suma atrasă a fost de peste 800.000 de euro, cofinanțarea fiind de 225.000 euro. La ultima sumă, a contribuit, cu o parte, și Consiliul Județean Argeș.
Ion Necula, primar interimar, Moșoaia: „Este un proiect foarte important pentru noi, pentru localitate, deoarece acest drum face legătura cu municipiul Piteşti şi, astfel, utilitatea lui va fi una foarte mare, va ajuta la decongestionarea traficului şi, de ce nu, şi la scurtarea distanţei între comuna Moşoaia şi Zona de nord a Piteştiului. Acestea au fost o parte din motivele pentru care proiectul a primit un punctaj foarte bun. Pot și să laud executantul, acesta a turnat, după cum vedeți, primul strat de asfalt pe o porțiune de peste 2 km., și lucrează intens pentru a termina până la sfârșitul anului, deși termenul de finalizare este luna aprilie a anului următor.”
În zonele în pantă, au fost betonate șanțurile, Primăria  Moșoaia înlocuind, pe cheltuială proprie, unde a fost cazul, tuburile pluviale.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea