Sute de copii din Argeș, pe Arena Națională la meciul dintre România și Norvegia

Eveniment unic pe Arena Națională! Marți, 15 octombrie, de la ora 21:45, se va desfășura meciul România-Norvegia, din preliminariile Euro 2020, prin participarea a mii de copii pe stadion. În urma sancțiunilor UEFA, la partidă vor avea acces doar copii sub 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și junior. Așa că Federația Română de Fotbal vrea să pregătească un eveniment deosebit, prin participarea a circa 8.000 de copii pe stadion.

FRF a elaborat o procedură aprobată de UEFA prin care invită gratuit la România-Norvegia copiii sub 14. La nivelul județului Argeș, până vineri dimineața, 4 octombrie, peste 300 de copii s-au înscris pentru a participa la meci. Fiecare grup de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau de un antrenor. Termenul de înscriere a copiilor pentru meciul România-Norvegia a fost prelungi până miercuri, 9 octombrie, inclusiv. Pentru a asista la meci, reprezentatul conducerii instituției școlare doritoare trebuia să transmită o adresă oficială către Federația Română de Fotbal.

„Un reprezentant al conducerii instituției de învățământ, școlii de fotbal, academiei, clubului cu grupe de copii și juniori trimite o adresă oficială, cu antet și semnată, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până pe 9 octombrie 2019, prin care să manifeste intenția copiilor din unitatea pe care o reprezintă de a participa la meci”, informează FRF.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea