Peste 1500 de copii din Argeș, prezenți pe Național Arena la meciul România - Norvegia

România și Norvegia au încheiat la egalitate, săptămâna trecută, scor 1-1,  în preliminariile de la Euro 2020 într-o atmosferă electrizantă, cu aproape 30.000 de copii în tribune. A fost un record mondial de asistență, cu atâția copii în tribune, FRF reușind o mobilizare extraordinară. Atmosfera de la meci a fost remarcată și pe plan internațional. Din Argeș au fost prezenți pe stadion peste 1.500 de copii.
Bucuria şi plăcerea copiilor a fost atât de mare, încât scorul nu a mai fost chiar atât de important la finalul meciului. Din Argeș au participat 1529 de copii pe Național Arena, conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean, ceea ce a plasat județul nostru în top cinci la nivel național din acest punct de vedere.

Deputatul Nicolae Georgescu a fost însoțit de o gașcă de 120 de copii

De la meciul de pe Național Arena nu a lipsit nici deputatul Nicolae Georgescu, care a fost însoțit de 120 de copii de la Școala Nr 20 din Pitești, unde până recent a fost director, dar și de micuți din Buzoești și Costești.
”Le promisesem copiilor, discutăm de copii din Buzoești, Costești și Școala nr 20 din Pitești, că îi duc la stadion încă de la meciul precedent. Nu s-a putut atunci, iar apoi suporterii au fost interziși. Copiii au fost foarte supărați că nu vor putea merge. În cele din urmă a apărut această oportunitate care a permis copiilor sub 14 ani să vină pe stadion la acest meci. Mare parte dintre ei nu mai merseseră pe Național Arena. A fost o atmosfera superbă. Am fost echipați fiecare cu câte un fular și cu un steag de 20-30 de metri, prin care am atras atenția”, ne-a precizat deputatul.

Primarul comunei Corbi, alături de 140 de copii pe stadion

Și grupul celor din Corbi a fost de departe unul dintre cele mai frumoase, având în vedere că elevii au cântat, au scandat și s-au bucurat la cote maxime, alături de însoțitorii lor, în frunte cu primarul comunei, Virgil Baciu. Acesta din urmă a însoțit un grup de 140 de elevi din Corbi la meciul România – Norvegia, pentru a susține echipa națională. Copiii din Corbi au fost printre cei mai înfocați suporteri și de asemenea s-au bucurat din plin de experiența petrecută pe Arena Națională.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea