În buza alegerilor, pe liberalul Gelu Tofan îl apucă munca

# Exercițiu de… imagine, cu finalizare... pe Facebook

Politicienii au tot felul de metode de a-și atrage electoratul de partea lor. Unii se pozează alături de copii, alții alături de oamenii în vârstă, unii cu alocația, alții cu pensia! Iar atunci când aceștia provin din partidele din opoziție, preferă să înceapă cu munca de jos, cea a pământului. Circul în politică îmbracă diferite ipostaze, mai ales în campania electorală. Avem și noi, în Argeș, multe specimene în căutare de atenție. Care devin, peste noapte, prieteni de nădejde pentru oamenii simpli. Oricât de gospodar ar fi politicianul, mai sunt și astfel de cazuri, atunci când ajutorul oferit este distribuit pe rețelele de socializare, dovedește faptul că nu a fost făcut de bună voie, ci contra-cost, pentru un vot.
Este și cazul lui Gelu Tofan, vicepreședintele PNL Argeș și purtător de cuvânt al filialei județene. În campania electorală, liberalul nostru a trecut la munca de jos, prin gospodăriile oamenilor. Un exercițiu de… imagine, cu finalizare... pe Facebook. Gelu a spart lemne și a săpat pământul cu cazmaua în gospodăriile a două bătrâne, în zona Dâmbovicioara-Rucăr. În timp ce Tofan muncea pe câmp, un alt coleg liberal se zbătea pentru campanie, filmând și fotografiind pe șeful său, pe linie de partid. „Campania electorală în nordul Argeșului (Dâmbovicioara) pentru susținerea candidatului #KlausIohannis! Doamna Dobrin Steliana și Călin Maria mi-au promis votul pentru o #RomânieNormală!”, a menționat Gelu Tofan pe Facebook, într-o postare ilustrată cu fotografii și filmulețe, alături de cele două bătrâne. Echipat cu pantofi și cămașă, Tofan pare că muncește cu spor. Îl dă de gol colegul „cameraman”, care întrebat de o femeie când au ajuns în localitate, spune cu nonșalanță: „acum!”.
Comentariile au început să curgă, pe rețeaua de socializare. Cele mai multe făcând referire la „circul ieftin” creat de acesta. „Eu fac totul din suflet! Circari sunt cei care nu fac nimic! Dacă 50% din politicienii noștri gândesc și fac ca mine, intrăm cu adevărat în Europa!”, le-a răspuns liberalul. Mai degrabă, ieșim complet din Europa, completăm noi!

Tofan, luat la mișto de colegii liberali: „Felicitări și mult succes pe drumul ăsta, ți se potrivește !”

Tofan a fost luat la mișto chiar și de colegii săi liberali: „Bolovani cam mari, iar abandonul a fost mult prea rapid... nu e ritmul potrivit pentru o zi întreagă de muncă... E... da lasă, intenția contează... ai timp sa aprofundezi meseria asta... Felicitări și mult succes pe drumul ăsta, ți se potrivește ”, i-a transmis Dumitru Moise, fost consilier județean din partea PNL. Așadar, vis-a-vis de finalizare, inclusiv colegii îl acuză că a terminat cam repede...
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea