Sportivii din Mioveni impresionează pe toate planurile

După sute sau chiar mii de ore de muncă și pregătire asiduă, eforturile sportivilor din Mioveni se concretizează în rezultate excelente, pe toate planurile.
„Fără lipsă de modestie, rezultatele sportivilor noștri, legitimați la CS DACIA MIOVENI 2012 și CS MIOVENI înregistrate la competițiile naționale, europene și mondiale ne fac mândri și totodată responsabili în ceea ce privește susținerea și finanțarea echilibrată către toate secțiile și ramurile sportive”, a precizat, pe Facebook, primarul Ion Georgescu.
În spatele unui învingător se ascund nenumărate ore de muncă, calcule și strategii, încredere in propria persoană și în forțele proprii, foarte multe sacrificii, dezamăgiri, asumarea eșecurilor, riscuri, concentrare, disciplină, curaj, autocritică, pasiune, perseverență. răbdare și dedicare. Aparent o înșiruire de cuvinte și în realitate un amalgam de emoții, de stări și de etape prin care orice învingători, trece până să guste din succes.
„Trebuie să le mulțumim sportivilor noștri pentru perseverență, pentru răbdare și pentru tot efortul pe care l-au depus în ultimii ani și, mai presus de toate, pentru faptul că astfel, devin modele pentru alți copii și tineri din oraș! Sincere felicitări tuturor campionilor noștri, indiferent de ramura sportivă pe care o practică, felicitări antrenorilor, conducerilor cluburilor și nu în ultimul rând, felicitări și mulțumiri părinților!”, a mai precizat Georgescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea