Ştefan Lăzăroiu şi-a mai câştigat un aliat

# Emil Constantinescu a fost prezent săptămâna trecută la Brădet, unde după omagiul adus domnului Lungescu, a petrecut mai mult timp cu Mircea Andrei şi Ştefan Lăzăroiu # Teodor Baconschi va fi mai aproape de argeşeni deoarece îşi construieşte casă la Brădet. La sfârşitul săptămânii trecute, curtea bisericii Brădet, biserică ctitorită de Mircea cel Bătrân în secolul la XIV-lea, a fost neîncăpătoare pentru mulţimea adunată pentru a-i aduce un semn de recunoştinţă domnului Ioan Lungescu, care a fost pompier. Acesta a împlinit 100 de ani săptămâna trecută. La iniţiativa domnului Emil Constantinescu, care este fiu al satului Brădet, s-a organizat o festivitate pentru a se putea aduce un omagiu acestui senior al pompierilor. Ion Popa, Şeful Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Argeş a spus că domnul Lungescu reprezintă o pildă pentru toţi pompierii din Argeş şi acesta este un exemplu demn de urmat.
Au luat cuvântul: Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, care a spus că va fi mult mai aproape de argeşeni, întrucât abia şi-a cumpărat un teren la Brădet, unde îşi va construi o casă de vacanţă, Colonelul Marius Balaban, preşedintele organizaţiei „Cultul Eroilor” din Argeş, Generalul Chelaru, fostul Şef al Statului Major al Armatei Române, Florin Tecău, vicepreşedinte CJ Argeş, Gheorghe Davidescu, prefectul judeţului şi senatorul Mircea Andrei. Toţi au adus un omagiu domnului Lungescu, diplome şi chiar câteva ajutoare financiare, rudele acestuia spunând că banii sunt bineveniţi întrucât domnul Lungescu ar avea nevoie de un aparat auditiv. 
După încheierea acestui eveniment aniversar, Emil Constantinescu, care cunoaşte bine locurile din Brădet, întrucât a copilărit în această comună,  l-a luat la o mică plimbare pe Ştefan Lăzăroiu, plimbându-se puţin prin curtea bisericii, unde s-au retras pentru a discuta şi deşi toate privirile erau îndreptate către aceştia, nimeni nu şi-a permis să deranjeze plimbarea. Se pare că discuţia a fost interesantă şi pentru fostul preşedinte, întrucât la plecarea de la biserică, Emil Constantinescu i-a invitat acasă la dânsul pe Mircea Andrei, dar şi pe Ştefan Lăzăroiu.
Se pare că Emil Constantinescu a rămas plăcut impresionat de Lăzăroiu, întrucât vizita la domiciliul acestuia a durat destul de mult, iar la plecare, Emil Constantinescu a promis că va fi alături de Ştefan Lăzăroiu şi la Curtea de Argeş, unde au avut loc mai multe manifestări religios-cultural-istorice dedicate cinstirii Sfântului Neagoe Vodă Basarab.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea