FLUX profesori

În perioada 5.05.2019 – 11.09.2019, 7 cadre didactice de specialitate care predau discipline tehnologice în cadrul Liceului Tehnologic Topoloveni au participat în cadrul proiectului Erasmus+  Nr. 2018-1-RO01-KA102-048170, cu titlul ”Competențe europene în învățământul profesional și tehnic din Topoloveni” la activitatea de job-shadowing în Portugalia.

Cadrele didactice au depus eforturi pentru a fi la curent cu ultimele evoluții în domeniul în care activează, fiind interesate de diversificarea competențelor de pedagogie și de specialitate de care au nevoie, pentru a se asigura că fac față noilor provocări în vederea adaptării elevilor la piața muncii.
Prin job-shadowing, cadrele didactice participante, vor adapta activitățile de învățare, modul de organizare a resurselor umane și materiale, mijloacele de învățare în funcție de condițiile concrete din școală sau de posibilitățile pe care le oferă agenții economici.
Pe lângă experiența dobândită în mobilitatea din Portugalia, produsul proiectului "Ghid metodologic pentru activitatea de instruire practică la agenții economici" va reprezenta o sursă de inspirație și un exemplu de bune practici pentru cadrele didactice care predau discipline tehnologice.

prof. Turturoiu Maria Liliana

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea