Ansamblul ”Tezaur” - spectacol electrizant, de 1 Decembrie, în Marea Britanie

Tot mai mulți români aleg să își părăsească locurile natale, pentru un loc de muncă mai bun, pentru condiții de trai civilizate. Însă nu uită, nici o clipă, de unde au plecat. Câțiva argeșeni, alături de români din toată țara, au organizat și pus în scenă un spectacol de zile mari, în localitatea sus menționată.

Atât componenții formației care a urcat pe scenă, cât și cei din spatele acesteia, sunt români, ce locuiesc, în momentul de față,  în Leamington, Coventry, Birmingham și Stradford. S-au întâlnit și lucrează împreună, cu drag, rezultatele frumoase, iată, începând să apară. Au plecat din Pitești, din Bârla, dar și din alte localități, precum București, sau din zona Moldovei. La spectacol au fost, în sală, sute de români, dar și prieteni englezi, îndrăgostiți de tradițiile noastre.
Flory Ioana, organizator: ”Multumim publicului pentru căldura cu care ne-a primit si sperăm că, măcar pentru câteva moment, v-am făcut să vă simțiți ca acasă. Ne vedem anul viitor, cu mai multe surprize și sperăm să ne fiți alături și data viitoare. 101 ani fericiți, dragi români!
Felicitări artiștilor noștri pentru toată dedicarea din ultimele 5 luni și pentru prestația extraordinară din spectacol! Suntem mândri de voi!
Am vrea să menționam oamenii minunați din spectacol:
Bondar Albina / Irina Stratulat / Popescu Emilia / Florin Armangic / Victor Visan / Alexandra Visan / Bogdan Tronaru / Bianca Aspru / Sebastian Dinu / Alina Elena Aldea / Petrica Heroiu / Ioana Claudia/ George Gherase / Andreea Patricia /Ovidiu Armangic / Antoanela Popa / Brasoveanu Adelina / Alexandra Violeta / Ramona Morar / Andrei Popa.
Cei mici: Sara Maria, Sebastian, Ana, Daria, Matei, Andrei, Vlad, Carla
Mulțumiri prietenilor nostri britanici,pentru că ni s-au alăturat la această Sărbătoare: Hereburgh Morris Dances și Chinewrde Morris Dances
Mulțumim coregrafilor pentru pasiunea cu care i-au pregătit pe cei de pe scenă: Emy Stoicescu / Flory Ioana / Clem Bătrânu / Cristi Simion
Mulțumim prezentatorilor: Mariana Plămădeală și Trevor Blunn
Mulțumiri sponsorului: ISpam (www.ispam.co.uk) dar și: Anda Morar & Cristina Simion pentru primirea publicului,  lui Ellen Dainty (tecnicianul nostru)
Nu în ultimul rând, dorim să le mulțumim familiilor artiștilor pentru înțelegerea de care au dat dovadî în ultimele  luni de pregătiri intense (acum o să-i vedeți acasă mai des.”
Iar noi, cei de acasă, din Argeș și de oriunde, mulțumim lor, celor ce simt românește, celor ce ne reprezintă, în lume, atât de onorant!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea