Proiectul sportiv „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” - o reușită

Săptămâna trecută, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” Mioveni a avut loc ceremonia de încheiere a proiectului sportiv „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”. Evenimentul a fost inițiat de Instituția Prefectului Argeș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Direcția pentru Tineret și Sport Argeș, cu sprijinul Primăriei orașului Mioveni. Competiţia s-a desfășurat pe mai multe ramuri – baschet fete şi băieţi, handbal fete şi băieţi, volei fete şi băieţi şi fotbal fete.

Echipa de fotbal-fete a Școlii Gimnaziale George Topârceanu din Mioveni a câștigat finala la categoria urban

Evenimentul de la Mioveni a fost marcat prin organizarea finalelor competițiilor de fotbal-fete, pe cele trei categorii - gimaziu urban, gimnaziu rural și liceu. De remarcat faptul că echipa de fotbal-fete a Școlii Gimnaziale George Topârceanu din Mioveni a câștigat finala la categoria urban, tot această școală câștigând locul doi la competițiile de volei urban, atât cu echipa de fete, cât și cu cea de băieți.
Anul peste 3000 de copii din mediul urban şi rural au participatla cea de-a cincea ediție a proiectului sportiv „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”, organizat în perioada 5 octombrie – 13 decembrie.
Scopul acţiunii este de a atrage cât mai mulţi elevi către sport, în sprijinul dezvoltării ariei de selecţie pentru practicarea sportului de performanţă. De asemenea, se urmăreşte educarea tinerilor către un stil de viaţă activ şi îndrumarea lor către sportul de echipă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea