Rotary Pitești va dona Spitalului de Pediatrie Pitești un aparat pentru vizualizare vene

În urma Balului Rotary, care a avut loc la începutul lunii, s-au strâns sume cu care, ca în fiecare an, organizația contribuie, alături de alte donații și sponsorizări, pentru fapte deosebite. Se pare că, anul acesta, câțiva copii au fost aleși din evidențele sociale. Dar, cel mai important, se are în vedere un Aparat Laser Portabil, non-contact, pentru Vizualizare Vene - s-a decis în prima ședință de după Balul de caritate Rotary.
Un astfel de instrument a fost cumpărat, de aceeași organizație, însă în cadrul secției de specialitate. Acum, pentru Urgențe. Pentru venele subțiri și ascunse ale miilor de copii din Pitești, este cu adevărat extraordinar!
Membru Rotary: ”Nu cred că există părinte, care să nu fi trecut, cel puțin o dată, prin ”războiul" analizelor de sânge cu propriul copil. Mai ales când ajungi cu copilul în stare gravă la spital, la secția Primiri Urgențe, trebuie să ai multă stăpânire de sine pentru a putea face fața fricii și suferinței lui, să găsești în tine și puterea de a-i privi lacrimile, chinul, să-l rogi să mai reziste, pentru că trebuie... Uneori, pierzi "războiul". Ori el nu mai rezistă, ori tu... oricât de multă amabilitate și răbdare ar avea cadrele medicale. Iar consecințele sunt multe: trauma care rămâne, diagnostic nesigur etc. Odată cu existența acestui aparat, experiențele de acest gen nu vor mai exista.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea