Managerul Cătălin Barbu de la FC Argeş: ’’Senatorul Mircea Andrei susţine FC Argeş’’

Ce au vândut alţii cîndva şi nu mai merge la momentul acesta – aşa ar suna o ghicitoare. Dumneavoastră cu siguranţă aţi putea da mii de exemple în Argeş, însă noi ne referim astăzi la FC Argeş. Echipa are probleme serioase de finanţare. După dosarul în care a devenit cel mai hăituit om, chiar dacă nu lucra pe bani publici, Penescu a rămas singur la echipă să susţină cheltuielile. Au dispărut subit toţi cei care şi-au făcut imagine zeci de ani cu ajutorul FC Argeş, adică şi Nicolescu şi Pendiuc, aceste personaje care îşi lasă patenerii de drum la greu.

În ultima conferinţei de presă de la FC Argeş, managerul Brabu a anunţat bucuros că, în sfârşit, cineva îi va ajuta pe cei de la FC Argeş şi că deja sunt sprijiniţi. Toată lumea a aşteptat nerăbdătoare să vadă despre ce investitor este vorba, iar Barbu le-a dezvăluit că sprijinul echipei FC Argeş la acest moment este senatorul PDL şi preşedintele PDL Argeş totodată, Mircea Andrei. Toată presa sportivă a rămas uimită de gestul acestuia, dar şi încântată în acelaşţi timp. Au urmat o serie de întrebări, însă prea puţine răspunsuri la acest  moment. Vă reamintim că FC Argeş trece printr-o perioadă destul de sensibilă la acest moment şi conducerea echipei a cerut sprinjin în repetate rânduri de la primarul Tudor Pendiuc şi de la Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, însă degeaba. FC Argeş a fost uitat. Din moment ce nu a mai fost jucăria lor de adus voturi, au renunţat să mai susţină memoria şi amintirea lui Dobrin, astfel că nu au mai dat nici doi lei la echipă.  Scuza tuturor a fost aceea că nu pot da bani la echipă, că nu au soluţie. De cealaltă parte, la Mioveni, primarul Ion Georgescu a găsit şi soluţia şi banii să aducă echipă în divizia A şi a fost mereu alături de ei.

Mircea Andrei sprijină FC Argeş

Chiar dacă nu a anunţat cum face acest lucru, Barbu de la FC Argeş a spus clar, cu subiect şi predicat, că singurul care sprijină echipa şi vrea acest lucru la acest moment este senatorul Mircea Andrei. De altfel, senatorul Mircea Andrei este asaltat de argeşenii părăsiţi de un PSD care bate în retragere în judeţ, de zecile de primari nemulţumiţi de modul în care Consiliul Judeţean Argeş împarte banii nu în funcţie de nevoile comunelor şi oraşelor, ci în funcţie de lucrările anumitor firme de constructive agreate de PSD.
Se pare că Mircea Andrei va veni cu un sprinin original pentru echipă şi că va reuşi să contribuie la succesul echipei care a avut un parcurs foarte bun anul acesta. Toată lumea este cu ochii pe FC Argeş, care are şanse reale de a promova din nou în liga întâi cu ceva sprijin financiar. Din moment ce autorităţile judeţene nu fac nimic pentru echipa lui Dobrin, dar găsesc resurse să formeze o nouă echipă în divizia D este clar că nu dau doi lei pe un brand al Argeşului de care se folosesc totuşi ca imagine de câte ori au ocazia pe oriunde ar merge.

Senatorul a jucat la FC Argeş

Pe surse demne de încredere din PDL Argeş, am aflat că motivul principal pentru care senatorul Mircea Andrei vrea şi ajute echipa FC Argeş este faptul că primul meci la care a mers vreodată a fost unul al lui FC Argeş, l-a cunoscut personal pe Dobrin şi a jucat fotbal la FC Argeş în copilărie. Acesta a păstrat discreţia în acest sens, dând dovadă de bun simţ faţă de un simbol consacrat al Argeşului lăsat în paragină de Nicolescu şi Pendiuc.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea