Primarul de la Miceşti gata să devină erou național PSD

# PSD deţine arma secretă împotriva senatorului Mircea Andrei. A trecut mai bine de un an de zile de cînd senatorul Mircea Andrei a devenit preşedintele organizaţiei PSD Argeş şi a început urgia pentru ambele partide, pe de o parte pentru PSD, care era învăţat să pape caşcavalul public între ei fără să îi supere careva, dar şi în PDL, acolo unde Nicolescu transformase organizaţia într-o grădiniţă. Disperaţi de faptul că pierd primari cu zecile, că Mircea Andrei a adus zeci de milioane de euro în Argeş, disperaţi că pierd teren major politic vizavi de senator şi organizaţia sa, disperaţi că după 20 de ani de domnie a venit cineva care a îndrăznit să lupte cu perla coroanei şi o scoate uşor uşor din schema, PSD  a făcut mare şedinţă ultrasecretă şi a decis că trebuie să primească pe tavă capul senatorului altfel… e de belea.  Informaţii, şedinţe, văitături pe la televizor, porcăială prin presă asupra senatorului, atacuri dintre cele mai murdare, iar pe cealaltă parte victimizare. Nimic! Nimic din toate astea nu au dat roade, astfel că s-a trecut la artileria grea şi la atacuri neconvenţionale. Trupele special ale PSD Argeş au intrat în scenă şi primul care a anunţat public că deţine secretul distrugerii politice a senatorului Mircea Andrei a fost primarul Dumitru Voicu de la Miceşti

Alertă de gradul zero …barat!!!

PDL Argeş a intrat urgent în alertă de gradul zero barat, atunci când a aflat că super primarul de la Miceşti arhicunoscut pentru compania sa jenantă de la întâlnirile cu primarii de la Braşov, dar şi pentru celebrele filmuleţe în care apar apropiaţi de-ai săi, deţine secretul distrugerii politice şi dispariţiei de pe faţa pământului a senatorului. Astfel, celula de criză de râs a PDL Argeş a decis să retragă bastioanele de teama celui mai necunoscut primar din judeţ, cunoscut doar pentru scandalurile cu teren din localitate şi nu pentru vreun proiect serios sau vreo investiţie majoră. Toate departamentele PDL  Argeş au pus la punct o strategie de combatere a acestui atac înverşunat al PSD Argeş, care îl are ca armă secretă, mortală şi plenipotenţială pe primarul Voicu. Iniţial, democrat liberalii au făcut ce au făcut şi colegii social democraţi şi anume l-au luat la mişto pe Voicu. Era culmea să facă acum altceva decât făcuseră toată viaţa, întrebuinţarea principală a lui Voicu în partid şi funcţia de bază fiind aceea de ciucă a caterincilor. Ulterior, PDL Argeş şi-a dat seama de pericolul iminent care îl pândeşte pe senator şi a decis că este momentul ca la Argeş, PDL să renunţe la luptă împotriva ciumei roşii şi să-i lase să devoreze eventual, în continuare judeţul. Pe surse, o informaţie dă ca sigur faptul că pentru merite deosebite şi pentru tîmpenii nemaiauzite, Dumitru Voicu va fi desemnat erou judeţean şi national de căître PSD, pentru meritele sale de a salva PSD.

Şocant, breaking news! Dumitru Voicu: ’’E timpul ca adevărul să iasă la suprafaţă. Senatorul Mircea Andrei a furat doi iepuraşi!!!’’

Dumitru Voicu de la Miceşti este convins că dezvăluirile pe care le face peste tot pe unde se aduce vorba despre Mircea Andrei îl vor distruge pe acesta. Incredibil, dar adevărat –  acesta deţine informaţia cum că senatorul Mircea Andrei a furat doi iepuraşi când era  fruntaş în armată. De teama acuzelor, senatorul Mircea Andrei fost precaut şi nu a mai ieşit din casă, conştient fiind că nici la 20 de ani distanţă de la comiterea faptei nu s-a prescris şi că riscă rigorile legii.  Este pentru prima dată când cineva reuşeşte să îl destabilizeze politic de când a împachetat pur şi simplu PSD Argeş cu o uşurinţă şi o nonşalanţă demnă de cartea recordurilor.
Dar iată că, acum, cineva este pe punctual de a-i veni de hac. PSD Argeş luptă împotriva senatorului Mircea Andrei, a PDL-ului şi va câştiga lupta în Argeş cu Dumitru Voicu de la Miceşti şi doi iepuraşi de pluş!!!

Dumitru Voicu şi iepuraşii de plus sau cel mai căutat primar din Romînia

Primarul comunei Miceşti a devenit cel mai căutat primar din Romînia. Acesta este căutat de toţi democrat liberalii pentru a-l pune la masa tratativelor cu PDL Argeş, dar este căutat şi de PSD pentru a le vinde poveşti cu iepuraşi pentru terapia psihologică de grup din interiorul organizaţiilor, unde PDL conduce tot, iar social democraţii se joacă de-a politica alături de un PNL, pe punctul de a se scinda şi dispărea şi un PC care are un singur atu, televiziunea. Senatorul Mircea Andrei este dispus să-i dea lui Voicu până la un baton de ciocolată, numai ca să-i cumpere tăcerea. Primarul este cunoscut pentru influenţa sa majoră din judeţ, fiind un vector de imagine al PSD Argeş. Pentru meritele deosebite, se pare că acesta va fi propus la următorul BPJ al PSD pentru funcţia de vicepreşedinte, spre disperarea Ducelui de Albota şi a altor primari cu rezultate mult mai bune, dar care nu l-au denigrat pe senator vreodată. În concluzie, cine vrea să fie vicepreşedinte la PSD Argeş, să spună că cineva din PDL a furat iepuraşi şi astfel ajunge mare ştab în PSD. Dar o întrebare rămîne valabilă… ce s-a ales totuşi de perla coroanei PSD... iepuraşi de plus şi primari isterici de care nu a mai auzit nimeni vreodată?

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea