Simona Brătulescu a început activitatea ca secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului

# Și-a dat demisia din CJ Argeș, din funcțiile de vicepreședinte și de consilier județean
Începând de luni, 20 ianuarie, Simona Brătulescu și-a început activitatea de secretar de stat la Cancelaria Prim-Ministrului. Odată cu preluarea noilor atribuții, aceasta și-a dat demsia din Consiliul Județean Argeș, din funcțiile de vicepreședinte și de consilier județean. Președintele ALDE Argeș a obținut funcția în urma negocierilor purtate cu liderul PNL, Ludovic Orban, în schimbul susținerii de către liberali – democrați a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.
„Este vorba despre numirea care a fost făcută pentru Cancelaria Primului Ministru ca secretar de stat. Activitatea o să o încep de luni. Asta înseamnă demisie din Consiliul Județean din funcția de vicepreședinte și de consilier județean”, a precizat Simona Brătulescu. Fostul vicepreședinte al CJ Argeș a mai adăugat: „Este un nou drum, o nouă provocare, dar și o oportunitate! A lucra la Cancelaria premierului României înseamnă a aduce mai aproape de factorul de decizie Argeșul și necesitățile sale. Din acest punct de vedere, nu se încheie o colaborare, ci continuă o colaborare! Vă mulțumesc tuturor pentru încredere!”.

Nanu Carzol înlocuitorul Simonei Brătulescu în CJ Argeș

Urmează ca în prima ședință ordinară de Consiliu Județean să se ia act de încetarea mandatului de consilier județean a Simonei Brătulescu, urmând ca să fie numită o nouă persoană din partea ALDE. „Nanu Carzol, secretarul coordonator ALDE Argeș, este următorul pe lista partidului pentru CJ Argeș”, ne-a mai precizat președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu. De asemenea, se va lua act și de demisia sa din funcția de vicepreședinte al CJ Argeș. Noul vicepreședinte urmează să fie numit, cel mai probabil,  în ședința ordinară de CJ Argeș din luna februarie. „O să fie o numire politică dar nu s-a discutat până acum”, a mai adăugat Simona Brătulescu.

Își dorește să continue proiectele Consiliului Județean Argeș

Simona Brătulescu a avut, deja, o primă întâlnire cu premierul Ludovic Orban, luând act de noile sale atribuții. Obiectivele sale  reprezintă, în primul rând, susținea proiectelor începute la nivelul județului Argeș și nesoluționate încă. Unul dintre ele, ar putea fi și proiectul „Molivișu”, care stă într-o Hotărâre de Guvern de câțiva ani. Urmează să vedem și ce va reuși să realizeze fostul vicepreședinte al CJ Argeș în noua sa postură.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea