Candidatul PNL la Primăria Pitești este prost sfătuit!

După ce a dat-o în bară destul de tare cu propunerea de construire a unei Săli Polivalente în Pitești (chiar în perioada în care Primăria preda amplasamentul constructorului, cu proiect făcut, cu finanțare stabilită, cu licitație câștigată etc.), medicul Tiberiu Irimia insistă, acum, prin afișele electorale, pentru mărirea capacității stadionului orășenesc, de la 15.000 la 25.000 de locuri.
Imediat după postarea sa, au apărut și comentariile. În care se face referire la cale câteva sute de persoane care ”se înghesuie” ân momentul de față pe stadionul de ”doar” 15.000 de locuri sau despre alte priorități. Iată câteva comentarii:
Sorin Anton: Da, dar cine va juca fotbal pe noua arenă?
Gica Apostol: Se pare, domnilor liberali, că vremurile când fotbalul aducea sute de mii de voturi, aici la Pitești s-au dus odată cu echipa. Sunt însă multe alte priorități cum ar fi: piste pentru biciclete, un teatru pentru copii, un complex sportiv cu terenuri de tenis, baschet, hambal si volei. Iar pentru fotbal să se asigure condițiile propice promovării echipei in prima ligă.
Marin Mihai: Da, și eu știam ca trebuie marit stadionul, altă sală a sporturilor!! Astea sunt chestii electorale !! Țaca,paca minciunele!
Dragoescu Gheorghe: Tiberiu Irimia doctore,15-18.000 de locuri sunt suficiente.Se vor ocupa doar în cazul cand FCArgeş va juca în cupele europene, aşa că sunt suficiente.Noi nu avem străzi,alei (în parcTrivale), locuri de joacă pentru copii, stațiile pentru autobuze sunt nişte mizerii(toate), domeniile publice ocupate de tot felul de tarabe,chioșcuri,tonete şi tot felul de mese şi măsuțe la care vînd toți INVESTITORII autohtoni. (vezi spațiul din cart.Trivale complex 2 care mai are puțin şi ocupă şi strada). Aşa că sunt multe,foarte,foarte multe lucruri de facut in acest oraş.

Concluzia? Medicul Irimia nu este tocmai bine sfătuit și îndrumat de echipa sa de campanie. Sperăm că nu este aceeași cu a partidului pe care îl reprezintă...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea