Primarul Ion Georgescu, despre nașterea primei nepoate:„Este cea mai mare bucurie a mea!”

# Ion Georgescu: „Voi merge cu ea în parc, la grădiniță, o învăț și administrație locală”
Bucurie mare, săptămâna trecută,  în familia primarului Mioveniului, Ion Georgescu. Fata cea mare a edilului, Ana Maria, a adus pe lume o fetiţă, Teodora Maria, micuţa fiind primul nepot al primarului.  
Primarul împreună cu soţia, Camelia şi cu fata cea mică, Mădălina, au fost alături de fiica cea mare încă de marţi, cazându-se în Bucureşti, pentru a participa la eveniment încă de la prima oră. Ana Maria a adus-o pe lume pe micuţa Teodora Maria la ora 9.00, la Spitalul Regina Maria, fetiţa având la naştere 2,850 kg şi 49 de cm. „O zi extrem de importantă pentru mine şi pentru familia noastră, un moment emoţioant şi o bucurie greu de exprimat în cuvinte! Ana Maria şi Augustin ne-au adus pe lume primul nepot, o fetiţă frumoasă şi sănătoasă, pe care părinţii vor să o numească Teodora Maria. Acest moment unic, reprezintă o nouă etapă în viaţa noastră, o nouă generaţie care aduce speranţă şi lumină în viaţa familiei.  Să fii sănătoasă şi să ai parte numai de bucurii Teodora, pentru că iubită eşti, ai fost încă dinainte să te naşti şi vei fi lumina ochilor noştri toată viaţa!“, a transmis primarul Mioveniului,  la scurt timp după naşterea micuței, pe un site de socializare.
Ion Georgescu: ”Îi doresc să fie sănătoasă, părinţii la fel şi să ne bucurăm împreună de primul nepot.  Am avut emoţii, s-a născut la ora 9.00. Mă bucur că prin naşterea ei, va începe o nouă etapă în viaţa noastră. Este cea mai mare bucurie a mea pe acest an! Ştiu cum fac bunicii cu nepoţii, că petrec mult timp împreună şi aşa o să fac şi eu... Dacă nu am ce face, o să o iau cu mine la Primărie şi o să o învăţ astfel de mică administraţie, o să o introduc eu în tainele adminstraţiei locale... Şi, nicio problemă, o să îmi fac timp să merg cu ea la plimbare, în parc, să o duc la grădiniţă...!“, a spus, emoţionat, primarul Mioveniului.
Postarea în care anunță fericitul eveniment a strâns 2000 de like-uri și 70 de distribuiri. Peste 600 de persoane au ținut să ureze, atât familiei cât și micuței, sănătate, bucurii, viață frumoasă. Ceea ce facem și noi!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea