FC Argeș, cel mai bine, stă pe… magazin! Magazinul clubului joacă în prima ligă, formația - deocamdată se zbate în a doua

FC Argeș are propriul magazin de prezentare, promovare și vânzare. Acesta a fost inaugurat la sfârșitul anului trecut, după un război îndelungat dus pentru câștigarea dreptului de a folosi sigla FC Argeș. Clubul local intră, astfel, în elita formațiilor din țară care dețin magazine de prezentare. Produsele existente aici sunt atât pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, dar și pentru adulți, mărimile fiind acoperitoare.

Pixuri, fanioane, desfăcătoare de capace, șepci, eșarfe, fulare, tricouri și multe alte produse, toate inscripționate cu însemnele alb-violet, pot fi cumpărate de iubitorii sportului rege.

 

Magazinul, organizat și pus la punct de o jurnalistă

Frumoasa și talentata noastră colegă Carmen Buliga este cea care s-a ocupat, în cele mai mici detalii, de locație. A dat și cu mătura, a dat și mâna cu primarul orașului, Cornel Ionică, prezent la inaugurare. Postează, neobosită, pe rețelele de socializare, pentru creșterea vânzărilor, pentru a face cunoscută inițiativa care, lăudabil, a primit, de la administrația locală, un spațiu ultracentral.
De pe aceleași rețele, am văzut câțiva dintre clienții care, negreșit, au dus – din păcate, numai magazinul – în prima ligă: deputatul USR, Ionuț Moșteanu, proaspătul vicepreședinte al CJ, Marius Nicolaescu. Lista este mult mai lungă, numeroase vedete din fotbal sunt, deja,  cumpărători fideli. Felicitări!

 

 

 

 

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea