Continuă promisiunile politice! Ministrul Transporturilor: „CNAIR intenționează menținerea circulației tot timpul anului pe Transfăgărășan”

# În schimb, nu se spune și când va fi posibil acest lucru!

Ministrul Transporturilor, Lucian Nicolae Bode, a fost interpelat de parlamentarul PNL Dănuț Bica pe tema reabilitării şi modernizării Drumului Naţional DN7C Transfăgărăşan. Ministrul a fost întrebat de stadiul proiectului, mai ales că DN 7C era cuprins, pe timpul Guvernului Dăncilă, în cadrul listei obiectivelor ce trebuiau a fi implementate în perioada 2014-2020, la Capitolul VIII – Proiecte pentru valorificarea potențialului turistic.
„Este în curs de elaborare o nouă documentație «Elaborare Expertiză Tehnică pentru Reabilitarea/Modernizarea DN 7C Km 44+000 – Km 117+000» în conformitate cu prevederile legislației achizițiilor publice și reglementărilor tehnice în vigoare. Această măsură are ca scop principal realizarea unei expertize tehnice care să promoveze reabilitarea și/sau modernizarea drumului existent”, se arată în răspunsul primit de Dănuț Bica și semnat de ministrul Lucian Nicolae Bode.
Alt Guvern, aceleași promisiuni
De asemenea, ministrul mai adaugă că CNAIR are în vedere deschiderea sectorului de drum cuprins între km 104+000 (Piscu Negru) pana la km 130+800 (Cabana Balea Cascada) pe tot parcursul anului, deși în ultimii ani acesta a fost deschis doar aproximativ 4 luni pe an. Din păcate nu se spune și o dată exactă, cel mai probabil fiind doar o precizare de dragul de a fi făcută.
”Prin adoptarea unor soluții tehnice corespunzătoare CNAIR SA intenționează menținerea circulației deschisă tot timpul anului sau pentru o perioadă de timp cât mai îndelungată și pe secțiunea de drum cuprinsă între km 104+000 (Piscul Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă)”, informează Lucian Bode, ministrul Transporturilor.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea