Rețea de gaze în toată comuna, școli moderne - prioritățile primarului Gheorghe Voicu, din Bârla

Pe lângă finalizarea proiectelor aflate în derulare în infrastructură, utilități și cultură, în 2020, administrația comunei Bârla își propune să demareze noi investiții.  În fiecare an, primarul Gheorghe Voicu, împreună cu consiliul local înnoiesc lista de necesități. Până la urmă, acestea stau la baza dezvoltării locale. În 2020, intenționează să deschidă un cabinet medical în satul Mândra, în incinta școlii. Este amenajat, dar a fost scos din circuitul școlar și atunci trebuie să-l doteze și să obțină avizele de funcționare de la instituțiile abilitate. Totodată, în scurt timp, vor demara lucrările de execuție a celor două terenuri multifuncționale de sport, în satele Urlueni și Mozăceni Vale. În primăvară, la Școala Gimnazială Bârla, vor fi amenajate grupuri sanitare în interior.  Edilul Gheorghe Voicu mai are în plan anveloparea termică a clădirii, schimbarea acoperișului, amenajarea unor alei perimetrale și speră să reușească să acceseze finanțări și pentru alte lucrări la unitatea de învățământ.

Investiția cea mai importantă pentru comunitatea noastră este extinderea rețelei de gaze în toate satele din Bîrla

În perioda 16-19 februarie, la București a avut loc a XXIII-a Sesiune Ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, adunare la care oamenii politici din Guvern transmit localităților, prin primari, programele viitoare de dezvoltare a infrastructurii iar primarii transmit politicienilor problemele importante cu care se confruntă comunitățile.
”Este prima întâlnire în care se pare ca politicienii și autoritățile locale au înțeles că dezvoltarea comunităților locale nu poate fi făcută fără a avea fonduri suficiente, predictibilitate și utilizarea eficientă a acestora.
Investiția cea mai importantă pentru comunitatea noastră consider că este extinderea rețelei de gaze în toate satele din Bîrla, acest tip de investiție fiind o prioritate și pentru actualul și viitorul guvern, a mai declarat primarul Gheorghe Voicu”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea