Judecătorului Marius Andreescu i-a fost retrasă calitatea de formator al INM

Judecătorul piteștean Marius Andreescu, în vârstă de 63 de ani, a rămas fără calitatea de formator al Institutului Naţional al Magistraturii. Decizia a fost luată în ședința plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 20 februarie, cu unanimitate de voturi.
„Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat încetarea calităţii de formator al Institutului Naţional al Magistraturii pentru domnul judecător MARIUS ANDREESCU, din cadrul Curţii de Apel Piteşti, ca urmare a pensionării începând cu data de 11.02.2019”, se arată în soluția CSM.
Judecătorul Marius Andreescu, de la Curtea de Apel Pitești, a ieșit la pensie în luna februarie 2019. Magistratul argeșean și-a desfășurat activitatea ca judecător la secţia penală a Curţii de Apel Piteşti din anul 2002 până în 2019. Acesta a mai fost judecător la Judecătoria Piteşti, între 1991-1998, și preşedintele Judecătoriei Piteşti, între 1994-1998. Din 1992 și până în 2002 a fost președintele Secției Penale a Tribunalului Argeș.
Autor a numeroase cursuri universitare și lucrări publicate atât în țară, cât și peste hotare, judecătorul Andreescu a fost decorat de președintele României cu Ordinul Național “Pentru Merit” în grad de Ofițer, în anul 2000.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea