Deputat argeșean acuză: PNL=IRESPONSABILITATE!

Parlamentarul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu, îi acuză pe liberali, pe propria pagină de socializare, de iresponsabilitate. Pe bună dreptate, pentru că aceștia au pus jocurile politice mai presus de altele, într-o perioadă în care aceste jocuri trebuiau se se ducă în spatele clasamentului priorităților.
”De-a ce se joacă, totuși, acești indivizi? Au văzut că sunt șanse ca premierul desemnat Cîțu să fie votat de  Parlament și l-au determinat să-și depună mandatul?  Liberalii sunt iresponsabili! Au sfidat așteptările oamenilor și criza teribilă a acestui moment. Au simulat intenția de a forma un guvern și, când au realizat că Executivul propus va fi învestit, au dezertat din fața votului. Liberalii joacă alba-neagra cu soarta oamenilor, sunt iresponsabili și lași! PNL  = IRESPONSABILITATE”

Simona Bucura Oprescu: ‘PNL se joacă cu soarta românilor’

Deputatul PSD de Argeş a taxat, anterior, decizia lui Florin Cîţu de a-şi depune mandatul, tocmai în momentul în care mai toate partidele erau gata să voteze noul guvern. Aceasta consideră că, astfel, liberalii îşi bat joc de soarta tuturor românilor. Iată mesajul transmis de deputatul argeşean:
«Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat, cu puțin timp înainte de votul de învestire. În condițiile excepționale date de pandemia de coronavirus, România nu avea nevoie de un astfel de gest de cruntă iresponsabiliate din partea PNL. Este clar că Iohannis și PNL se joacă, pur și simplu, cu soarta românilor care așteptau instalarea unui guvern cu puteri depline care să ia măsuri ferme și clare pentru limitarea efectelor sociale și economice ale pandemiei! Românii pot vedea acum adevărata față a PNL care se joacă de-a guvernul în condițiile în care cetățenii îngroziți se înghesuie în magazine pentru a-și face provizii de apă, alimente și materiale sanitare, așteptându-se la zile grele în continuare!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea