Dorin Falcă va organiza în fiecare an festivalul “Toamna Musceleană”

Fundaţia “Solidaritatea Creştină”, reprezentată Mircea Andrei şi Dorin Falcă, a organizat sâmbăta trecută la Câmpulung, Festivalul “Toamna Musceleană”. Deşi se află la prima ediţie, acest festival s-a dovedit un real succes.
Parcul din centrul oraşului a devenit neîncăpător pentru mulţimea care a venit să bea un pahar de vin fiert, să guste o bucată de pastramă, dar şi să ia pentru acasă produse tradiţionale. Brânza de burduf, caşcavalul, telemeaua, pastrama, dar şi mierea naturală au putut fi cumpărate din căbănuţele special amenajate pentru acest eveniment. Muzica şi voia bună au pus stăpânire pe musceleni şi chiar dacă a fost foarte frig, aceştia s-au încins la joc, petrecând ore bune pe melodiile unor artişti consacraţi ai muzicii populare româneşti. Cristina Turcu Preda, Nicu Paleru, Nineta Popa, Violeta Constantin, au fost doar o parte din artiştii care au participat la această sărbătoare, iar prezentatoarea festivalului a fost Alina Neacşu, fata din Lereşti, care a participat la concursul Miss Fata de la Ţară 2010.
Dorin Falcă, a promis că va organiza în fiecare an “Toamna Musceleană”. “Vrem să ducem mai departe tradiţiile muscelene. Sunt muscelean şi voi promova tradiţiile zonei. Aici, la intrarea în parc, am amenajat un cort cu costume populare muscelene. E păcat ca tinerii să nu cunoască aceste lucruri specifice zonei. Sunt tare bucuros că au participat atât de mulţi oameni la acest eveniment şi promit că voi organiza acest festival în fiecare an”, a încheiat Dorin Falcă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea