Mioveni - aparate pentru dezinfecția mâinilor pe 550 de scări de bloc

# Măsuri suplimentare de siguranță și prevenție la Spitalul Mioveni!

Primăria Orașului Mioveni, prin prestatorul de servicii SC Servicii Edilitare pentru Comunitate continuă acțiunea de montare de dispensere în scările blocurilor de locuințe din oraș, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4/2020, articolul 6, privind măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.
Acțiunea de montare se va desfășura etapizat, și va continua până la dotarea corespunzătoare a tuturor celor peste 550 de scări de bloc din oraș. Alimentarea recipientelor se va face doar cu gel dezinfectant sau substanțe bactericide, după un program stabilit.
IMPORTANT! Autoritățile locale nu își asumă responsabilitatea înlocuirii recipientelor de dezinfectant în caz de distrugere ori dispariție.

Măsuri suplimentare de siguranță și prevenție la Spitalul Mioveni!

Pentru a crește gradul de siguranță și pentru a reduce la minimum riscul potențialelor infecții odată cu începrea activității medicale de specialitate în secția externă de Boli Contagioase, la Spitalul Mioveni au loc constant acțiuni de dezinfectare a tuturor spațiilor exterioare din incinta și proximitatea pavilionului în care sunt tratați pacienții pozitivi cu SARS-CoV2. Sarcina este îndeplinită zi de zi, la intervale regulate, de o echipă din cadrul SC Servicii Generale Mioveni, care acționează în perimetrul delimitat, cu substanțe biocide.
Totodată, pentru a crea un flux continuu fără riscul de a interacționa un pacient cu altul, în curtea spitalului a fost amplasat un al doilea cort de triaj, în care medicii și asistenții vor prelua persoanele care se prezintă la spital și vor efectua trierea pacienților și analiza cazurilor.

28 de persoane internate la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Mioveni!

De marți -7 aprilie, și până vinery - 10 aprilie, ora 12.00, la secția de boli infecțioase a Spitalului Mioveni au fost aduse 28 de persoane infectate, dar și suspecte de COVID-19. Cei mai mulți pacienți sunt din Câmpulung, 7 femei cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani și doi bărbați în vârstă de 50, respectiv 53 de ani, toți confirmați cu coronavirus. Celelalte 18 persoane, dintre care 7 sunt suspecte, cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani, au domiciliul în Pitești, Băbana, Pietroșani, Valea Bădenilor, Tigveni și Recea, iar ceilalți 8 confirmați cu vârste cuprinse între 40 și 68 de ani, sunt din Godeni, Bughea de Sus, Bughea de Jos, Albești, Mioarele, Mioveni, Lăzărești, Moșoaia.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea