Recomandări ale polițiștilor pentru perioada Sărbătorilor Pascale

În contextul situației epidemiologice din România și pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus în perioada sfintelor sărbători de Paște, polițiștii argeșeni recomandă:
- Păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.
- Anul acesta renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea  numărului de 8 persoane.
- Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială, pentru că bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și online. Respectați ordonanțele militare pentru a vă putea bucura sănătoși de miracolul Învierii.
- Cu toate că vremea se arată prietenoasă, de data aceasta faceţi grătarul acasă. Vă informăm că accesul este restricționat  în spaţiile de agrement, dar și în alte zone cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde.
-    Parcurile sunt și rămân închise.
Sancțiunile pentru nerespectarea ordonanțelor militare de către persoanele fizice sunt cuprinse între 2.000 şi 20.000 de lei. Peste 400 de polițiști argeşeni vor fi în stradă, zilnic, alături de jandarmi, polițiști locali și militari, pentru siguranța dumneavoastră!
Fiţi responsabili! Protejaţi-vă pe dumneavoastră şi pe cei dragi! Nu vă expuneţi riscului de a vă îmbolnăvi! Râmâneţi în casă!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea