Concursul Național Studențesc de Talente 2020 - online

Casa de Cultura a Studenților Pitești, sub egida Ministerului Tineretului și Sportului, demarează Concursul Național Studențesc de Talente 2020 - online. Concursul se adresează studenților și tinerilor creatori cu vârsta între 15 și 35 ani. Cei interesați se pot înscrie online până pe data de 2 mai și cei mai buni vor fi recompensați cu premii pe măsură.
Concurenții vor trimite pe adresa de e-mail a organizatorului, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pe Facebook-ul organizatorului, Casa de Cultură a Studenților Pitești, și pe numărul de WhatsApp – 0721.676.446 câte un filmuleț video în format avi, mov sau mp4. Numele real al autorului, adresa, numărul de telefon, o scurtă descrie a autorului, titlul momentului și o scurtă descriere a acestuia se vor scrie pe o pagină A4.
Fișierele se salvează T (pentru teatru), M (pentru muzică), D (pentru dans), urmat numele și prenumele autorului. Sunt acceptate în concurs lucrări inedite. În momentul în care autorul se decide să trimită lucrările la acest concurs, renunță la drepturile de autor sau orice pretenții materiale legate de publicarea acestora. Concurențiipot trimite până la data de 2 mai 2020, ora 09:00, iar câștigătorii vor fi desemnați pe data de 2 mai 2020, la ora 12:00, de un juriu al CCS Pitești din domeniul artistic. Mai precis, juriul este compus din profesorul Daniel Ionescu – dans, regizorul Bogdan Cioabă – teatru, muzicianul Viorel Pițigoi – muzică, iar președintele juriului va fi directorul CCS Pitești, Florin Ciucă-Neagoe. Câștigătorii locului I, la fiecare secțiune, vor fi premiați de partener cu 400 lei. De altfel, câștigătorii locurilor I, II și III vor fi premiați cu diplome, medalii, cupe și vouchere. Ținându-se cont de faptul că în perioada următoare principala sursă de informare și de petrecere a timpului liber va fi pentru studenți și tineri internetul, ne propunem să-i atragem pe aceștia într-o competiție captivantă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea