Trei șefi în fruntea IPJ Argeș, în patru luni

# Comisarul șef Mihai Neagoe (foto), împuternicit să preia șefia poliției Argeș până în iulie
Funcția de inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș a fost foarte râvnită în acest început de 2020. Trei persoane s-au perindat la conducerea Inspectoratului până în aprilie. După ce comisarul-şef Tudorel Pieleanu a fost împuternicit, pe 23 ianuarie, să preia timp de 2 luni funcţia de inspector-şef al Poliţiei Judeţene Covasna, interimatul a fost condus  la Argeș de Marian Badea.

După expirarea detașării, Tudorel Pieleanu a avut o scurtă revenire, de doar trei zile, în fruntea poliției argeșene, după care a fost detașat din nou la Covasna pentru 4 luni. Pentru că nu a mai dorit să fie, din nou, detașat, Tudorel Pieleanu și-a înaintat dosarul de pensionare lăsând liberă funcția de comandant al IPJ Argeș, obținută prin concurs pe vremea când Ministerul Administrației și Internelor era condus de Carmen Dan.
Comanda IPJ Argeș a fost asigurată pentru scurt timp de cei doi adjuncți, comisarii șefi Gabriel Gherghe și Florin Mocanu, În cele din urmă, începând cu data de 7 aprilie, prin ordin al ministrului afacerilor interne, pentru asigurarea continuității actului managerial, comisarul șef de poliție Neagoe Mihai a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pe o perioadă de trei luni. Absolvent al Academiei de Poliție, ofițerul are o vechime de peste 25 de ani în structurile Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Acesta a îndeplinit funcția de șef al Secției 3 Poliție Pitești în perioadele 2005-2008 și 2013 – până în prezent, precum și șef al Poliției Municipiului Pitești, în perioada 2008-2013.
Rămâne de văzut dacă din iulie 2020 postul va fi scos la concurs sau va urma o nouă detașare…
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea