Traian Băsescu: „Nu mai falsificați nivelul de contaminare!”

Fostul președinte al României, actualul europarlamentar (PMP) Traian Băsescu atrage atenția că data de 15 mai, propusă pentru relaxarea restricțiilor de circulație și pentru reluarea activității economice este prea apropiată. În opinia sa, mai sunt multe de făcut înainte, iar autoritățile nu sunt pregătite pentru acest termen.
Într-o postare pe Facebook, fostul președinte recomandă testarea masivă a populației în vederea realizării unei hărți a îmbolnăvirilor, astfel încât să fie cunoscută situația răspândirii virusului SARS-COV 2 pe teritoriul întregii țări.
„Decidenți, fiți prudenți! Încetaţi să mai falsificaţi nivelul de contaminare al populaţiei cu virusul SARS-COV-2. Singura soluţie este să faceţi zilnic 10 -15 mii teste. Începeţi testarea preponderent cu cei care s-au întors din Italia, Spania, UK, Franţa şi Germania şi pe cei cu care au intrat în contact dacă este cazul. Nu relaxaţi măsurile până când nu veţi şti care este harta bolii COVID – 19 în România”, a recomandat Băsescu în postarea de pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea