Din 19 mai s-a reluat activitatea în Primăria Ștefan cel Mare

# Angajați  primăriei au fost băgați în izolare timp de o săptămână
Primăria Ștefan cel Mare a fost închisă timp de o săptămână, după ce angajații au intrat în contact cu un angajat al ISU, depistat pozitiv cu COVID-19. Toți cei 14 angajați ai Primăriei Ștefan cel Mare au intrat în izolare la domiciliu până pe 19 mai. În această perioadă activitatea în Primărie a fost blocată.

Angajații Primăriei Ștefan cel Mare, în frunte cu edilul Niculae Vidan, au intrat în contact cu un angajat al ISU, depistat pozitiv cu COVID, care își desfășura activitatea într-un birou aflat în interiorul instituției. De marți, 19 iulie, va fi reluată activitatea în instituție.
Angajatul de la ISU a fost internat în Spitalul Județean după ce a acuzat mai multe probleme de sănătate. În cele din urmă a fost externat dar pentru că nu se simțea bine a fost transportat la Spitalul Militar, acolo unde a fost depistat pozitiv cu COVID - 19, pe 5 mai.
„Activitatea nu a funcționat timp de o săptămână, pentru că toți am fost în contact cu bolnavul. De marți suntem la Primărie”, ne-a precizat primarul Niculae Vidan.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea