La Parohia Turculești s-au făcut cele 300 de teste rapide pentru depistarea virusului COVID 19

# Acțiunea filantropică “ ÎMPREUNĂ PENTRU A FI BINE” continuă cu noi acțiuni. Teste rapide au fost donate la Mioveni și Călinești

Parohia Turculești a fost, așa cum am mai scris, din nou, în primul rând. Atât în sufletele oamenilor cât și prin acțiunile neostenite ale preotului Cosmin Bologea care, în fiecare zi, are programate acțiuni filantropice, ia pulsul comunității sale și se implică în ajutorarea celor ce reclamă diferite lipsuri sau neputințe.
Iată că – premieră pentru județ - la parohia Turculești s-au făcut 300 teste pentru COVID 19, cu aprobările de rigoare, cu respectarea legislației și a normelor impuse. Preotul a finalizat, alături de enoriași, acțiunea, iar apoi a mai donat încă 150 de teste Spitalului Mioveni și alte câteva Spitalului din Călinești.
Pr. Cosmin Bologea: ”Având aprobările necesare de la Direcția de Sănătate Publică , binecuvântarea IPS CALINIC, dar și sprijinul unor voluntari specializați precum și al doamnei doctor Toma Eliza care ne-a sustinut  în această acțiune , am dorit să ajutăm oamenii si am efectuat GRATUIT teste rapide.
Cele 300 de teste au fost epuizate în doar câteva zile.
În urmă cu puțin timp, aceeași mică parohie a organizat, prin preotul său, o acțiune de suflet. Acțiunea a constat în achiziționarea de măști și mănuși pentru cadrele medicale (1500 de măști si 500 de mănuși chirurgicale ),  într-o perioadă în care materialele cu pricina nu erau îndestulătoare pentru cadrele medicale. Acestea au ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitești și la Spitalul Călinești
Săptămâna trecută, preotul aceleiași mici, dar inimoase parohii a dus, tot din donații, 150 de teste rapide la Spitalul din Mioveni. Spitalul din Călinești a solicitat 26 de astfel de teste, care au fost livrate din aceeași sursă. Felicitări pentru implicare!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea