Arhiva şi registratura Curţii de Apel Piteşti funcționează prin programare online

Începând cu data de 26 mai 2020, arhiva şi registratura Curţii de Apel Piteşti funcţionează prin programare online, sens în care va fi disponibilă pagina de internet http://213.177.22.10:8888. Pe interfaţa externă a aplicaţiei vor exista patru secţiuni, disponibile pentru Secţia penală și pentru cauze cu minori și de familie, Secţia I civilă şi Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal:
1. Arhivă-civilă: la acest ghișeu se pot depune, pentru Secția I Civilă și Secția a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal, cereri de chemare în judecată, înscrisuri la dosarele aflate pe rol, cereri de legalizare a hotărârilor judecătorești, cereri de eliberare a certificatelor de grefă. Totodată se pot solicita informații din sistemul ECRIS fără consultarea fizică a dosarului.
2. Arhivă civilă-consultare dosar:  folosind acest ghișeu vă puteți programa pentru consultarea unui dosar din Secția I Civilă și Secția a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal. Durata maximă de consultare a dosarului este de 30 minute.
3. Arhivă-penală: la acest ghișeu se pot depune, pentru Secția Penală și pentru cauze cu minori și de familie, cereri, înscrisuri la dosarele aflate pe rol, cereri de legalizare a hotărârilor judecătorești, cereri de eliberare a certificatelor de grefă. Totodată se pot solicita informații din sistemul ECRIS fără consultarea fizică a dosarului.
4. Arhivă penală-consultare dosar: folosind acest ghișeu vă puteți programa pentru consultarea unui dosar din Secția Penală și pentru cauze cu minori și de familie. Durata maximă de consultare a dosarului este de 30 minute.
### Prezentarea la compartimente fără programare este permisă doar cu titlu excepțional
Conform Hotărârii Secţie pentru Judecători a C.S.M. nr. 734/2020, în perioada 15 mai - 31 august 2020, compartimentele instanțelor lucrează cu publicul în baza unei programări online sau telefonice, prezentarea la compartimente fără programare fiind permisă doar cu titlu excepțional.
Programul de lucru cu publicul va fi 900 – 1300: între orele 900-1200 pentru programările online, iar în intervalul 1200 – 1300 pentru persoanele fără programare online. În situaţia în care nu există programări online sau acestea sunt limitate, în intervalul respectiv orar (900 – 1200) vor avea acces şi persoanele fără programare (cu caracter excepţional).
„Totodată în contextul epidemiologic actual, reiterăm, rugămintea participanţilor la actul de justiţie:
- de a transmite în continuare, documente/cereri pe e-mail sau fax şi de a consulta dosarele cu ajutorul aplicaţiei Info Dosar, utilizând parola de acces (primită la înregistrarea dosarului);
- de a utiliza aplicaţia „Şedinţe online” pentru a obţine informaţii cu privire la desfăşurarea şedinţelor de judecată;
- de a urmări listele de şedinţă afișate pe portalul Curţii de Apel Piteşti, pentru a afla orele fixate de completuri pentru strigarea dosarelor” a transmis purtătorul de cuvânt al instanței, judecătorul Ion Rebeca (foto).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea