Camelia Morăreanu - încă șase luni procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a analizat, în cadrul ședinței din 26 mai, trei propuneri de prelungire a unor delegări pentru trei procurori care își desfășoară activitatea în județul Argeș. Este vorba despre procurorii: Hortensia Livia Cioară, Camelia Maria Morăreanu și Alin Stoica. La toți cei trei procurori le-au fost prelungite delegările, cu încă 6 luni, după cum urmează:
- „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţia de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a doamnei MORĂREANU CAMELIA MARIA, procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 07.06.2020, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.
- „a hotărât delegarea în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a domnului procuror STOICA ALIN, începând cu data de 28.06.2020, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.
- a hotărât prelungirea delegării în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul teritorial Piteşti a doamnei CIOARĂ HORTENSIA LIVIA, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 01.06.2020.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea