Bârla - Pandemia nu împiedică turnarea asfaltului

Așa cum am arătat recent, administrația comunei Bârla a început, în luna aprilie, lucrările de modernizare a DC 137 (strada Teilor), proiect derulat cu finanțare guvernamentală și fonduri locale. Ordinul de începere a lucrărilor este dat de la începutul lunii aprilie. Peste 6 km de drum comunal, între satele Malu și Bârla, vor fi asfaltați în această primăvară. Primarul din Bârla a semnat contractul pentru proiectul tehnic și execuția a două terenuri multifuncționale de sport. Acestea vor avea suprafață din tartan și vor fi amenajate în satele Urlueni și Mozăceni Vale. Lucrările se vor încheia anul acesta, începerea lor fiind condiționată de aprobările ce trebuie să vină de la AFIR după depunerea Proiectelor Tehnice.
În satul Mozăceni Vale se modernizează căminul cultural, obiectivul urmând să fie gata tot  vara aceasta. Lucrările sunt realizate cu fonduri europene atrase de autoritățile locale. Pe lângă modernizare, Căminul Cultural Mozăceni Vale va beneficia și de dotarea cu cele necesare desfășurării activităților cultural-artistice. Tot în satul Mozăceni Vale, administrația comunei Bârla amenajează un părculeț, cu mutarea Monumentului Eroilor. De asemenea, în lucru se află și amenajarea noilor toalete la Școala Gimnazială Bârla.
Gheorghe Voicu, primar: Astăzi, 26.05.2020 am început turnarea primului strat de covor asfaltic pe DC137 Bârla-Malu (Str. Teilor). Lucrările continuă și la rețeaua de apă în zona Urlueni, la Căminul Cultural din satul Mozăceni-Vale și la grupurile sanitare din interiorul Școlii Bârla.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea