Se organizează Zilele orașului Mioveni! Concerte și manifestări sportive în aer liber

După o lungă perioadă în care activitățile culturale, artistice și sportive au fost suspendate, dat fiind contextul epidemiologic generat de pandemia COVID-19, odată cu aplicarea măsurilor de relaxare socială, Consiliul Local Mioveni propune organizarea unor evenimente prin care să se marcheze aniversarea Zilelor Orașului Mioveni.
Urmând exemplul altor mari orașe din țară, în deplină concordanță cu măsurile de siguranță menținute de Ministerul Sănătății, administrația locală își propune să organizeze manifestări artistice și sportive în aer liber, cu durată și amploare scăzute raportat la anii precedenți.
”În contextul stării de alertă și al prevenirii infectării cu noul coronavirus, la spectacolele organizate în aer liber numărul spectatorilor va fi limitat, publicul urmând să respecte distanțarea socială și regulile impuse de organizatori. În următoarele zile, în funcție și de deciziile care se vor lua la nivel central, vom putea prezenta detalii despre modul de organizare al acestor manifestări și zilele în care va avea loc aniversarea celor 535 ani de la prima atestare documentară a localității”, transmite primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea